Új nevén is dobogós a DT-ITS: 2020-ban is Magyarország egyik legvonzóbb munkahelye

A tavalyi harmadik helyezés után idén a Deutsche Telekom IT Solutions (DT-ITS) második lett a PwC Magyarország 2020 Legvonzóbb Munkahelye Díj SSC/ BSC kategóriájában.

A PwC Magyarország a legjobb munkahelyek rangsorát éves országos véleménykutatása alapján alakítja ki: ebben az évben közel 35 ezer 16-28 éves, középiskolában vagy felsőoktatási intézményben tanuló diák és pályakezdő munkahelyválasztási preferenciáit vizsgálta.

2020-ban a DT-ITS tovább javította pozícióját a rangsorban annak ellenére, hogy mindössze pár hónapja viselt új nevével szállt versenybe: SSC/ BSC kategóriában a harmadik helyről a dobogó második fokára lépett.

„2020 igazán különleges év volt az életünkben. Sikeresen alkalmazkodtunk egy nem várt, az egész világot felforgató járványhelyzethez, júliustól pedig Deutsche Telekom IT Solutions néven működünk tovább, vagyis új márkanéven folytattuk tovább a munkát. Fontos célunk volt, hogy megmutassuk, hogy vállalati értékeink tovább élnek a DT-ITS-ben, sőt, új távlatok nyílnak előttünk. Büszke vagyok, hogy olyan, egymást támogató, összetartó csapattal dolgozhatok, ami ezt lehetővé tette: ismét az ország legvonzóbb munkahelyei közé kerültünk” – mondta Erik Slooten, a Deutsche Telekom IT Solutions ügyvezető igazgatója.

 A PwC Magyarország online felmérésén a vonzó hazai munkáltatói márkák feltérképezése mellett arra kereste a választ, hogy a milyen elvárásai vannak a jövő munkavállalóinak a munkaadókkal szemben. A PwC 2020 Legvonzóbb Munkahelye Díjakat tíz kategóriában ítélték oda.