A DT-ITS az állásbörzéken és szakmai rendezvényeken

2023 12 18

Sűrű évet zárt a DT-ITS, idén hét állásbörzén vettünk részt és kilenc szakmai eseményt szponzoráltunk, négy városban. A standokon lévő kollégák sok érdeklődőnek mutatták be a vállalatot, valamint kitartóan kezelték azokat, akiket megtévesztett a magenta T és velünk szerették volna elintézni a mobildíjcsomag váltást.

„Te mit kívánsz IT szakemberként” volt a jelmondatunk az állásbörzéken. A stand aktivitásaként egy egyedi markolós játékgéppel (claw machine) készültünk, amiből akár egy magenta aranyhalat is ki lehetett fogni. A Szegedi, Debreceni és Miskolci Egyetem állásbörzéi mellett részt vettünk a kecskeméti Neumann János Egyetemen tartott rendezvényen, a budapesti Jobversen (tavasz és ősz) és a BME karrier napokon is.

 Az állásbörzék mellett több szakmai eseményen is jelen voltunk az év folyamán. Szponzoráltuk a TEDxDebrecent, a PMI Art of Projects konferenciát, a 2023-as Üzleti Etikai Díjátadót, a HTE Fekete László díjat, a Budapest BI Fórumot, valamint tagjai lettünk az Európai Sokszínűségi Kartának. Standos kitelepüléssel vettünk részt a HUSTEF-en, a pécsi Pollack Expon, valamint a debreceni Európai Nyelvi Koktélbáron.

 

További hírek

Munkavállalói Támogatói Program a DT-ITS-nél

Munkavállalói Támogatói Program a DT-ITS-nél

Új juttatási elemet vezetett be a DT-ITS,  a Munkavállalói Támogatói Programot,  így egy új wellbeing elemmel bővült a cég támogatási rendszere. Az Employee Assistance Program (EAP) egy olyan - munkáltató által támogatott - szolgáltatás, ami arra szolgál, hogy segítse...

Bizalom, sokszínűség és tech érdeklődés

Bizalom, sokszínűség és tech érdeklődés

Bizalom, sokszínűség és tech érdeklődés – Ez a három fő mozgatórugója annak a példaértékű együttműködésnek – mind csoporton belül és kívül -, amivel az MCS PaaS Core Operations Team elnyerte a DT-ITS Hungary Best Employee díj Most Collaborative Team kategóriáját. ...