A Legvonzóbb Munkahelyek között a DT-ITS!

2023 12 18

A DT-ITS lett a második legvonzóbb munkahely Telekommunikáció és média kategóriában a PwC 2023-as munkaerőpiaci felmérése alapján.

A PwC Magyarország idén több, mint 80 ezer magyar kitöltő – fiatalok és tapasztalt szakemberek – munkahelyválasztási preferenciáit tárta fel online kérdőív segítségével.

A felmérés alapján felértékelődtek a humán szempontok és a munka-magánélet egyensúlyának a megtartására fókuszálnak inkább a munkavállalók. Emellett a munka tartalma, a csapat és a vezető szerepének növekvő fontossága is látszik a válaszokból, míg a munkahely stabilitás helyett az alapbér növelése vált preferenciává.

A munkahelyi preferenciák felderítése mellett átadták az Év Legvonzóbb Munkahelye díjakat, összesen tíz iparági, valamint egy összesített kategóriában a kutatásban részt vett válaszadók értékelése alapján, ahol a DT-ITS a második helyet szerezte meg telekommunikációs kategóriában.  

 forrás: https://www.pwc.com/hu/hu/sajtoszoba/2023/munkaeropiaci_preferencia_felmeres_2023.html

 

További hírek

Munkavállalói Támogatói Program a DT-ITS-nél

Munkavállalói Támogatói Program a DT-ITS-nél

Új juttatási elemet vezetett be a DT-ITS,  a Munkavállalói Támogatói Programot,  így egy új wellbeing elemmel bővült a cég támogatási rendszere. Az Employee Assistance Program (EAP) egy olyan - munkáltató által támogatott - szolgáltatás, ami arra szolgál, hogy segítse...

Bizalom, sokszínűség és tech érdeklődés

Bizalom, sokszínűség és tech érdeklődés

Bizalom, sokszínűség és tech érdeklődés – Ez a három fő mozgatórugója annak a példaértékű együttműködésnek – mind csoporton belül és kívül -, amivel az MCS PaaS Core Operations Team elnyerte a DT-ITS Hungary Best Employee díj Most Collaborative Team kategóriáját. ...