Teremts értéket felelősségteljes munkával!

Gyere és végezz olyan feladatokat, mint teljes állású kollégáink, rugalmas időbeosztással és komoly felelősséggel. Ha nem csak „letudni” szeretnéd a gyakornokságot, hanem tanulnál és
felelősségteljes feladatokat végeznél, akkor nálunk a helyed.

Gyakornokból könnyen válhatsz munkavállalóvá.

Állásajánlatok diákoknak

A gyakornoki pozíciókban dolgozóknak is nagy bizalmat szavazunk, így felelősségteljes munkát végezhetnek.

Tudjuk, hogy az első helyen a tanulmányok állnak, ezért rugalmasan oszthatod be a munkaidődet.
Fontosabb számunkra az elvégzett munka minősége és mennyisége, mint a ledolgozott órák száma.

A gyakornoki programban nemcsak a közvetlen terület feladataival találkozol, hanem munkakörtől függően akár más csapatokkal is együttműködhetsz, hogy más területeket is megismerhess és ágazatokon átívelő munkakapcsolatokat alakíthass ki.

Gyakornoki programunkba informatika iránt érdeklődő diákokat várunk, akik versenyképes juttatást, piacképes gyakorlati tudást, valamint karrier lehetőséget szeretnének Magyarország legnagyobb informatikai szolgáltatójánál. További elvárások:

 • Aktív hallgatói jogviszony
 • Multinacionális informatikai szolgáltató szektor iránti érdeklődés
 • Haladó angol vagy német nyelvtudás (a megpályázott pozíciótól függően)
 • Annak vállalása, hogy legalább heti 20 órában fogsz tudni gyakornokként dolgozni (az egyéni
  időbeosztás rugalmas, figyelembe veszi a vizsgaidőszakot, nyári időszakot stb.)

A DT-ITS-nél dolgozó, de még felsőoktatási tanulmányokat folytató kollegáink és gyakornokaink eseténben segítséget nyújtunk az egyetemi szakmai gyakorlat leigazolásában is. Ennek feltétele, hogy munkaviszonyod érje el a legalább 6 hónapos hónapot.

A legmodernebb technológiákat alkalmazzuk munkánk során, így az is biztos, hogy könnyen találsz majd megfelelő témát szakdolgozatodhoz és olyan kollégákat akik mentoraid lehetnek a megírásában.

Egyetemi együttműködéseink

A Deutsche Telekom IT Solutions évek óta számos felsőoktatási intézmény és szakközépiskola szakmai partnere. Az oktatás fejlesztésében vállalt aktív szerepünkkel egy kölcsönös előnyökön alapuló ökoszisztémát hoztunk létre, amelyben az oktatási intézményekkel és a diákokkal közösen értékteremtő programokat működtetünk.

Kihelyezett tanszékeink keretén belül számos gyakorlati tárgyat futtatunk, részt veszünk a felsőoktatási duális programokban, tehetségprogramokat működtetünk, közösségi tereket hozunk létre és szakmai fórumokat bonyolítunk le a legkorszerűbb technológiák mentén.

Budapesti Corvinus Egyetem

Az Budapesti Corvinus Egyetemmel 2018 óta dolgozunk együtt, és célunk Magyarország egyik legismertebb és világ szinten magas presztízsnek örvendő intézményével együttműködve a hallgatók lehetőségeinek bővítése.

Az egyetemen projekt-menedzsment vendégelőadásokat tartunk. Az IT mellett számos funkciónk van cégen belül, amelyekről szintén oktatást tartunk az érdeklődőknek. Az együttműködés során létrehoztunk egy modern közösségi teret is 2021-ben.

Óbudai Egyetem

Az Óbudai Egyetem vállalatunk első számú szakmai partnere Budapesten. Az egyetemmel stratégiai megállapodást írtunk alá 2018-ban, kihelyezett tanszéket alapítottunk 2021-ben és tehetségprogramot működtetünk 2022-től. Innovációs projektekben közösen veszünk részt, így 2020-ban támogattuk a főépület teljes wifi hálózatának felújítását.

A diákoknak meet-upokat szervezünk különböző future skill-ekhez kapcsolódó témában, valamint több kurzust tanítunk és vendégelőadásokat is tartunk, ahol a cégnél működő folyamatokról és a pozíciókhoz szükséges szaktudásról tanulhatnak a hallgatók.

Jelenleg elérhető programjaink a DevOps-ról és a Big Data-ról szólnak, terveink között szerepel egy AI tematikájú tárgy elindítása is.

Tudj meg többet

Debreceni Egyetem

A Debreceni Egyetem vállalatunk legkorábbi együttműködő partnere, 2011 januárjában jelentettük be a megállapodást a Kihelyezett Tanszék létrehozásáról.

A tanszék legfontosabb céljai a mérnökinformatikus, a programtervező informatikus és a gazdaságinformatikus szakos hallgatók képzési színvonalának emelése, valamint a gyakorlati oktatás, a gyakorlat oldaláról elvárt alapvető kompetenciák fejlesztése.

2018 januárjában, az Egyetem, Debrecen városa, és a Deutsche Telekom IT Solutions között létrejött háromoldalú megállapodásnak köszönhetően együttműködésünk még hatékonyabb intézményi keretet kapott.

Az Informatikai Karral évek óta sikeresen dolgozunk együtt a még színvonalasabb oktatás megteremtéséért, választható tárgyak fejlesztésével és tehetségprogramok működtetésével. 2021-ben az IT labor felszerelésének bővítését segítettük. Az egyetemen 2022-től már jelentkezni lehet az E-lit ösztöndíjprogramunkra, illetve vendégelőadásokat is tartunk és a szakmai napokra is rendszeresen kitelepülünk.

Tudj meg többet

Pécsi Tudományegyetem

A DT-ITS Pécsi Tudományegyetemmel folytatott együttműködése 2012-ben kezdődött, de 2013-ban már valamennyi nyelvi vagy IT oktatási képzésre kiterjedt (Műszaki és Informatikai Kar, Bölcsésztudományi Kar – Német, Közgazdaságtudományi Kar, Természettudományi Kar).

2013-ban hosszú távú együttműködési megállapodást írtunk alá a Pécsi Tudományegyetemmel és a Pécsi Önkormányzattal. Együttműködésünk célja az egyetemi oktatás fejlesztése, valamint több közös oktatási és kutatási projekt indítása volt.

Ezek keretében cégünk folyamatosan szakmai gyakorlati lehetőséget és számos gyakornoki álláslehetőséget kínál a diákoknak, továbbá aktívan részt veszünk az egyetem oktatóinak továbbképzésében és hallgatói tudományos munkában is. Az egyetemi megállapodás részeként több egyetemi rendezvényt is rendszeresen támogatunk.

2016-ban kihelyezett tanszéket indítottunk a Pécsi Tudományegyetem Műszaki és Informatikai Karán, melynek keretein belül hálózatok, Cloud, ITIL és PM témakörökben oktatnak kollégáink. Ezen felül részt veszünk a duális programban.

2019-óta E-lit ösztöndíjprogramunkra is jelentkezhetnek a hallgatók, alkalmi projektek kapcsán pedig együttműködünk a KTK-val, ahol együttműködésünk részeként egy közösségi teret is létrehoztunk.

Tudj meg többet

Szegedi Tudományegyetem

A Szegedi Tudományegyetemmel 2017 óta együttműködünk különböző projektek és események kapcsán, hackathonok és versenyek szervezésében.

2019 óta a Germanisztika Intézetben dedikált tárgyat is indítunk, amelyben alap IT ismereteket oktatunk és gyakornoki lehetőségeket biztosítunk az érdeklődő diákoknak. 2022-től pedig a hallgatóknak már lehetőségük van az E-lit ösztöndíjprogramra jelentkezni.

E-LIT Ösztöndíjprogram

Jelentkezz ösztöndíj programunkra, szerezz diplomát, gyakorlati tapasztalatot, és egy 1M FT értékű ösztöndíjat egyszerre!

Amennyiben kiválasztunk, bekerülsz ösztöndíjprogramunkba és versenyképes óradíj mellett, iskolaszervezeten keresztül kezdesz el nálunk dolgozni.
A gyakornoki időszak alatt IT szolgáltatói szektorral kapcsolatos piacképes, gyakorlati ismereteket fogsz szerezni.

A program elérhetősége az aktuálisan fennálló felvételi igények függvénye.

Jelentkezek a programra

E-LIT program jelentkezési feltételei

 • Aktív hallgatói jogviszony
 • Multinacionális informatikai szolgáltató szektor iránti érdeklődés
 • Haladó angol vagy német nyelvtudás (a megpályázott gyakornoki pozícióban elvárt
  nyelvtudási szinten)
 • Annak vállalása, hogy legalább heti 20 órában fogsz tudni gyakornokként dolgozni (az egyéni időbeosztás rugalmas, figyelembe veszi a vizsgaidőszakot, nyári időszakot stb.)
 • Annak vállalása, hogy 8 szemeszteren belül megszerzed a BSC diplomát (egyedi esetek pl. Erasmus program részvétel stb. egyéni elbírálás tárgya)

E-LIT ösztöndíj
keretei

Amennyiben kiválasztunk, bekerülsz ösztöndíjprogramunkba, és versenyképes óradíj mellett, iskolaszervezeten keresztül kezdesz el nálunk dolgozni. A Deutsche Telekom IT Solutions ettől kezdve minden szemeszter elején átutalja a számládra az egymillió forint értékű ösztöndíjat is, részletekre osztva az alábbiak szerint.

Belépéskor  150 000 Ft

1. félév 150 000 Ft
2. félév 150 000 Ft
3. félév 150 000 Ft
4. félév 400 000 Ft

Az utolsó részletet a diploma megszerzését követően utaljuk át.

A gyakornoki időszak alatt IT szolgáltatói szektorral kapcsolatos piacképes, gyakorlati ismereteket fogsz szerezni. A gyakornoki pozícióban versenyképes óradíjat, szakmai fejlődést és mentort biztosítunk számodra. Az egyetemi kötelező szakmai gyakorlatodat a programon belül végezheted el. A gyakornoki időszak alatt lehetőséged van az angol vagy német nyelvtudásod fejlesztésére.

A BSC diploma megszerzését követően a DT-ITS teljes munkaidős pozíciót ajánlhat fel számodra.

A kiválasztás menete
A  beérkezett jelentkezéseket előszűrjük, és amennyiben ezek megfelelnek a követelményeknek, egy rövid személyes elbeszélgetésre kerítünk sort.

A hűségidőről
A program idejére hűségidő vonatkozik, továbbá a diploma megszerzését követően, amennyiben a DT-ITS teljes munkaidős állást ajánl fel, a munkaszerződésed mellett is hűségszerződés aláírására kérünk majd, amelynek a maximális ideje 1,5 év. Abban az esetben, ha ezt megelőzően ki szeretnél lépni, ezt az ösztöndíj időarányos visszafizetése mellett teheted meg.

Pozíciókról, karrier lehetőségről
A DT-ITS szolgáltatásportfoliója rendkívül széles, ez lehetővé teszi, hogy mind az informatikai háttérrel már rendelkező diákok, mind pedig a szektor iránt érdeklődő, de más háttérrel (pl. közgazdaságtan) rendelkező diákok megtalálják a számukra megfelelő lehetőséget és biztos jövedelmet szerezzenek, valós karriert építsenek. Tervezd Te is előre a karriered, mi támogatunk!

Kérdéseidet ide várjuk: FMB-TS-ITSH-HR@t-systems.com

Felkeltettük az érdeklődésed?

Nézd meg nyitott pozícióinkat!