Digital Enablers

A Digital Enablers egy olyan gyűjtőfogalom, amely számos területet fed le a DT-ITS-nél. A napjainkat meghatározó DevOps és automatizáció mellett, magába foglalja a szerteágazó projekt menedzsment szolgáltatásokat, olyan order menedzsment potfóliót, ami a klasszikus tevékenységektől, az SDM támogatáson át a tényleges service menedzsmentig terjed. IoT területen a partnereink az autóipar, a gyártás, a szállítás és logisztika, valamint a kiskereskedelmi szektor szereplői. Kollégáink értékesítési és marketing feladatok mellett teljes üzleti folyamatokban is támogatást nyújtanak.

DevOps

A DevOps egy több, mint tíz éve útjára indult és napjaikban a piacon standarddá vált metodológia, ami arra törekszik, hogy a Development és Operations (fejlesztés és üzemeltetés, valamint a többi kapcsolódó szoftverfejlesztési fázis) mindennapi tevékenységeit minél jobban összehangolja a stabilitás, a minőség és a piacra kerülési idő optimalizálásával. Ehhez szükséges a TelIT teljes szervezetére nézve a DevOps szemlélet széles körű megismerése és elsajátítása a különböző agilis szerepkörök által.

A fentiek értelmében a DevOps bevezette a DevOps Engineer szerepkört, amelyben dolgozók feladata a biztonságos szoftverfejlesztés életciklusának (Secure SDLC vagy SSDLC) optimalizálása. Mindezt az agilis szoftverfejlesztő csapat együttműködésének, valamint az SDLC fázisok technológiai fejlődésének folyamatos támogatásával éri el. A DevOps Engineer kiemelt figyelmet fordít a CI/CD (folytonos integráció és kihelyezés) automatizálására a felhő előnyeinek kihasználásával, ezzel hozzájárulva a DT-ITS technológiái stratégiájának megvalósításához.

ServiceNOW

A ServiceNow csapat viszonylag új a cégen belül, 2020 áprilisában indult 16 fővel, azóta dinamikusan növekszik a csapat létszáma, jelenleg 65+ fő dolgozik a területen. Cégcsoporton belül és közvetlenül ügyfelekkel is dolgozunk ServiceNow implementációkon, amivel segítjük az IT transzformációjukat és a legacy rendszereik kiváltását a piacvezető legjobb platformra.

A ServiceNOW csapatához csatlakozva lehetőség nyílik több pozíció megismerésére is, pl. Project Manager, Scrum Master, Developer, Presales consultant, Architect, Business Analyst. Pályakezdőket is várunk, hiszen ezek eléggé gyakorlatias projektek, így lehetőség nyílik a korábban megszerzett elmélet gyakorlati kamatoztatására.

Ha csatlakozol a ServiceNow csapatához, a legújabb technológiákkal ismerkedhetsz meg, hiszen a legújabb webes technológiákat alkalmazzuk, úgy mint PHP, HTML, CSS, JavaScript, JSON, Angular, AngularJS, a projektjeinket pedig az agilis módszertan szerint valósítjuk meg.

Project management

A DT-ITS-en belül egy szuper szakmai közösséget alkotnak azok a tapasztalt Project Manager és PMO szakértő kollégák, akik magas színvonalon nyújtanak project management szolgáltatást angolul vagy németül és szoros szakmai kapcsolatot ápolnak a T-Systems többi PM közösségével. Stabil ügyfélbázisunkat az egész világról érkező cégek alkotják az autóipar, az egészségügy vagy éppen a bankszektor területéről.

A profilunkban megtalálhatóak specifikus PM skillek is, úgy mint szerver, hálózat, nyomtató, Cloud technológiák, SAP, end-user, stb. A legfontosabb project management szerepkörök, amelyeket lefedünk, az a PMO Lead, a Transition & Transformation Project Manager, és további Project és Program Manager funkciók. A klasszikus project management keretrendszer (mint a PMI) és a T-Systems vonatkozó sztenderdjei (T&T Book, PM Book) mellett az agilis módszertan (pl. Scrum) is egyre nagyobb arányban teret kap nálunk. Szakembereink nagy számban birtokolják a különböző nemzetközi szakmai bizottságok bizonyítványait.

Order Management

Order Management területként az az elsődleges feladatunk, hogy ügyfeleinket magas hozzáadott értékű szolgáltatásainkkal tudjuk kiszolgálni. Jelen Service Portfóliónk a klasszikus order management tevékenységektől (MIS &PC, E2E, Catch and Dispatch), az SDM támogatáson (Riporting, Demand management) keresztül egészen a tényleges service delivery managementing (contract management, customer facing) terjed angol, német és magyar nyelven. Gyakran számítanak ránk belsős projektekben is, ahol az évek során felhalmozott tapasztalatunkkal segítünk egy új folyamat kialakításában vagy egy új tool bevezetésében/létrehozásában.

IOT Business

A dolgok internete (IoT) nem csak egy divatos szó. Világszerte jelenleg mintegy 30 milliárd „dolog” – például autók, hűtőszekrények vagy liftek – vannak hálózatba kötve az interneten keresztül. A DT IOT kulcsszerepet játszik az IoT-projektek előmozdításában, és lehetővé teszi ügyfelei számára, hogy a digitális átalakulás révén üzleti sikereket érjenek el. A vállalat kiemelt iparágai az autóipar, a gyártás, a szállítás és logisztika, valamint a kiskereskedelmi szektor.
Az IOT Business területen a fentiekhez szükséges üzleti folyamatokat támogatjuk, főbb tevékenységi köreink például a Customer success management, Sales enablement, Marketing management, Business support services (Supply Chain management, E2E Order management, Reporting Support). Ezeken kívül nagy fókuszt kapnak nálunk az IoT technológiák, hiszen az alábbi technológiák mindegyikéhez fut nálunk valamilyen platformot vagy applikációt érintő fejlesztői projekt: IoT HUB, Cloud of Things, TMSP, TOIL, IoT Tools.

Az IoT Business területen az alábbi munkakörökben várunk: DevOps Engineer, Application Administrator, Software Developer, Architect (backend and frontend), Product Owner.

Automation

Az Automation terület főbb feladatai a technológia- és eszköz standardizálás, a folyamatfejlesztés és technológiai automatizálás, tanácsadás és architektúra tervezés, az újra használható automatizált megoldások tervezése és fejlesztése, emellett a meglévő automatizált megoldások bevezetése a szervezeten belül, és a különböző alkalmazások fejlesztése.

Nálunk az alábbi főbb munkakörökben tudod kipróbálni magad: Business Analyst, Automation Architect, Automation Developer és Rollout manager.

Sales and marketing

A Sales and marketing csapat anyavállalatunk, a T-Systems International kereskedelmi kompetencia központja. Ezen a területen dolgozó kollégáink elsősorban német nyelven tárgyalási szinten beszélő értékesítési és marketing szakemberek. Ők a nagyvállalati ügyfélkörünk számára a teljes értékesítési értéklánc minden pontját lefedik, legyen szó első kapcsolatfelvételről vagy szerződések technikai megvalósításáról.

A terület főbb munkakörei a Salesforce Expert, Bid Manager, Pricing Manager, Market Analyst, Marketing Manager (Events, Communications), Sales Expert, Business Development Manager és Sales Support Expert.

Business Operations

A Business Operations terület a magyar és a német cég egészét támogatja fontos üzleti folyamatokban, úgy mint a számlázás, pénzügyi tervezés, vezetői asszisztencia, erőforrás tervezés, tréningek és események szervezése, kommunikáció és eszköztámogatás.
A People Solutions csapat a német HR folyamatokat támogatja, digitális képzéseket készít, HR projekteket vezet, HR riportokat készít, agilis transzformációt támogat.

Ha hozzánk csatlakozol, az alábbi pozíciókban tudod támogatni a csapat munkáját: pénzügyi szakértő, üzleti elemző, személyi asszisztens, kommunikációs szakértő, HR projekt vezető, Agilis coach és képzési szakértő.