Automatizált és biztonságos landing zone a Google Cloud Platformban (meetup)

2024 05 16

Ahogy egyre több vállalat tér át a helyhez kötött megoldásokról a felhőalapú működésre, létfontosságú, hogy olyan biztonságos platformot biztosítsunk, amely lehetővé teszi a növekedést és az innovációt. Csatlakozzatok hozzánk online május 23-án, ahol Szebeni Tamás felhőarchitekt/biztonsági mérnök fog arról beszélni, hogyan hozhatunk létre egy automatizált és biztonságos langind zone-t a GCP-ben!

Időpont: 2024. május 23. 15:00 (CEST)

Streaming linkhttps://dtag.webex.com/dtag-en/j.php?MTID=mec61ea8d47d189acec29d56da17f2cba

A részvétel ingyenes!

Összefoglaló

IaC, Terraform, Pipelines, Integrations, Security stb., ezek azok a divatos szavak, melyeket minden vállalat látni szeretne, de hogyan is kell ezeket az építőelemeket összeilleszteni a GCP esetében? – A vállalatok számára kihívást jelenthet a Google Cloud felhőszolgáltatásban való részvételük szabályozása, mivel számos különböző szempontot kell figyelembe venniük. Az igényük általában az onpremről a felhőre való áttérés (a növekedés és az innováció lehetővé tétele érdekében, a biztonság és a pénzügyi ellenőrzés mellett), ami általában rögös út, és nagyon eltér a meglévő gyakorlatuktól. Az előadás során bemutatják ezeket a szempontokat, és azt, hogyan kezeljük ezeket kéz a kézben ügyfeleink számára.

Az előadóról

Tamás Google Certified Cloud Architect és Security Engineer, a Google Powerhouse-on belül a T-Systems International Cloud Professional Services csapatában dolgozik. Több mint 15 éves full-stack fejlesztői háttérrel tanácsadást, tervezési és implementációs szolgáltatásokat nyújt ügyfeleiknek a biztonságra és automatizálásra fókuszálva. Csapatokat köt össze magas szintű követelményekkel, és ennek megfelelően alakítja ki a landing zone-jukat.

Az esemény nyelve: angol

Forrás és további információ: https://www.meetup.com/gdg-cloud-budapest/events/300899320/