A DT-ITS lett Magyarország legnagyobb üzleti szolgáltatóközpontja

2023 08 09

A Budapest Business Journal (BBJ) Book of Lists kiadványa alapján a DT-ITS Magyarország legnagyobb üzleti szolgáltatóközpontja a munkavállalók létszámát tekintve. A 2022. augusztusi adatok szerint a DT-ITS dolgozóinak száma több, mint 5100 fő volt, majdnem a duplájá a listán minket követő második helyezett létszámának. Ráadásul azóta tovább növekedtünk, jelenleg közel 5500 fő dolgozik a DT-ITS-nél.

A DT-ITS 2006-os alakulása óta hagyományos SSC-ből vált IT-szolgáltatóvá. Kollégáink képzettségi szintjének fejlődésével egyre nagyobb felelősségű end-to-end szolgáltatásokat tudtunk nyújtani és egyre több a magas hozzáadott értéket jelentő feladat a vállalaton belül. Munkatársaink üzleti szolgáltatásokat biztosítanak, mint például nemzetközi értékesítési támogatást, szállítási menedzsmentet és IT-fejlesztést. Az elmúlt években teljesen megváltozott a fókuszunk, ma már IoT, kiberbiztonság, szoftverfejlesztés, hálózati architektúra és felhőszolgáltatások nyújtásával foglalkozunk globális szinten. Egyetemi együttműködéseinken és külsős megjelenéseinken keresztül pedig azon dolgozunk, hogy megváltoztassuk az SSC (vagy manapság inkább BSS – Business Services Sector) szektor megítélését, és megmutassuk a fiatal tehetségek számára a lehetőségeket az ágazaton belül.

Magyarország legnagyobb üzleti szolgáltatóközpontjai
(forrás: https://www.hrportal.hu/hr/ezek-a-legnagyobb-uzleti-szolgaltatokozpontok-magyarorszagon-20230515.html)

Rangsor Cég neve SSC-ben dolgozó alkalmazottak száma 2022. aug. 1-jén
1. Deutsche Telekom IT Solutions 5 117
2. Tata Consultancy Services Ltd. Magyarországi Fióktelepe 2 850
3. Citibank Europe Plc. Magyarországi Fióktelepe Citi Solutions Center Budapest 2 710
4. BP Business Service Centre Kft. 2 700
5. BT ROC Kft. 2 216

További hírek

Tanévzáró Pécsen és Szendrőládon

Tanévzáró Pécsen és Szendrőládon

Lezártuk tanévet a DT-ITs CSR startégiájának részét képező oktatási programjaiban. A kisdiákok Pécsen és Szendrőládon is évzáró ünnepséggel búcsúztak és köszönték meg a munkát önkéntes tanáraiknak. Immáron hetedik (avagy– a Covid miatt kimaradt tanévet nem számolva-...