Sokszínűségi nyilatkozat

2021 06 15

A Deutsche Telekom IT Solutions-nél – a Deutsche Telekom csoport részeként – büszkék vagyunk a vállalati kultúránkra (Living Culture), ami összeköti és egyesíti a különböző kultúrákat, támogatja a sokszínűséget a szervezet minden szintjén. Mint munkaadó, elkötelezettek vagyunk az esélyegyenlőség mellett, munkavállalóinkkal kapcsolatos folyamataink mentesek bármiféle diszkriminációtól. Kultúránk része (Speak Up Culture), hogy támogatjuk a különböző vélemények, ötletek szabadságát.

Örülünk, hogy cégünknél kollégáink bőrszíntől, nemtől, nemi identitástól, szexuális orientációtól, vagy nemzeti hovatartozástól függetlenül elfogadásban részesülnek.

Ez a sokszínűség segít abban, hogy jobban megértsük és kiszolgáljuk ügyfeleink igényeit, segít fenntartani az innováció iránti lelkesedésünket, és ezáltal hozzájárul ahhoz, hogy jobb és jobb termékeket és szolgáltatásokat kínálhassunk.

Ha része vagy szervezetünknek, biztos lehetsz benne, hogy egy befogadó és biztonságos helyen vagy, ahol az emberi jogokat komolyan vesszük és büszkén képviseljük.