Podcast

Podbean
Rendhagyó podcast az innovációról

Szabó-Papp Andreával, Jorzsits Árpáddal és Petrovits Istvánnal beszélget Civin Péter. A DT-ITS-ben nagyon fontos számunkra, hogy mindig képben legyünk a technológia legfrissebb fejlesztéseivel, ezért külön innovációs labort üzemeltetünk CloudHUB néven. Legújabb adásunkban a CloudHUB innovációs
szakemberével Petrovits Istvánnal beszélgettünk egy nagyon régi városi legendáról. Hogy mégis mi köze az űrnek és a tollaknak az innovációhoz? Az UnMute All új epizódjából kiderül.

Podcast az innovációs stratégiáról

Szabó-Papp Andreával, Jorzsits Árpáddal és Petrovits Istvánnal beszélget Civin Péter.

Digitalizációs projektek a DT-ITS -nél

Unmute All podcastünk legújabb epizódjában Gaál Mátéval beszélgettünk a DT-ITS digitalizációs projektjeiről.

Podcast Mainframe-ről, karrierről, projektekről, ügyfelekről

Mi történik, ha 80 000 ember nem fér hozzá a bankban tartott pénzéhez? Unmute All Podcastunk következő részében három Mainframe szakemberrel: Gyulai Péterrel, Károly Szabolccsal és Nagy Csabával beszélgettünk.

Tanulási lehetőségek a DT-ITS-nél

Podcastünk ötödik adásában az élethosszig tartó tanulásról beszélgettünk kollégáinkkal. Az epizódban többek között szó esik az Open Telekom Cloud Akadémiáról, a DT-ITS együttműködéséről a Pécsi Tudományegyetemmel és az Open Infrastructure Summitról is.

Big Azure Day 2022

A május 26-án megrendezendő Big Azure Day online konferenciáról beszélgettünk kollégáinkkal, akik között többen előadóként is részt vesznek.

We are Magenta a DT-ITS új applikációja

Örömmel jelentjük be, hogy elindult és elérhetővé vált a We Are Magenta (WAM) a DT-ITS saját belsős mobil alkalmazása, amelynek az elindításáról beszélgettünk.

Miről szól a DevOps?

Terbe Petra Solution Engineer kolléganőnkkel körbejártuk a DevOps módszertan lényegét. Az adásból kiderül, hogy Petra szerint mik a legnagyobb előnyei, és miért eredményezhet a módszertan használata egy minőségibb terméket vagy szolgáltatást.

Vezetői kihívások egy 5000 fős cégnél

A Deutsche Telekom IT Solutions élén feburár 1-től Kónya László személyében új vezető van. Ő volt az adás első vendége, és a vezetői kihívásokon kívül a sport, a szakmai fejlődés, de még a kudarcok is szóba kerültek.