Etikai kódexünk

A vállalat sikerének kulcsa egy olyan vállalati kultúrán alapszik, amelyet a tisztesség, az etikus magatartás és a személyes felelősség jellemez. Az üzleti tevékenységre és a munkahelyi magatartásra vonatkozó etikai követelmények napjainkban egyre összetettebbé válnak.

Etikai Kódexünk a Deutsche Telekom Csoport valamennyi munkavállalója viselkedését szabályozó keretrendszer, amely összeköti a jog és a törvény betartására vonatkozó igényünket az etikus viselkedéssel kapcsolatos követelményekkel, valamint a működésünk sikerét biztosító vállalati értékekkel.

Etikai Kódexünk dinamikus, nyitott az új viselkedési normákra. A jogszabályi követelmények időről időre változhatnak, és új belső szabályzataink segítenek egyértelműen meghatározni, hogyan viselkedjünk.

A Deutsche Telekom Csoport tagjának lenni és értékrendjén osztozni, minden egyes munkavállalótól felelősséget követel. Tisztában vagyunk azzal, hogy akár egyetlen hiba elkövetése nemcsak munkavállalóink elkötelezett munkával elért sikereiben okozhat kárt, hanem a cégünk jó hírében is. A magatartási normák betartása minden munkavállalónk és beszállítónk számára kötelező.

Vállalatunk belső visszaélés-bejelentési rendszert működtet, mellyel kapcsolatos tájékoztatást az alábbi dokumentumokban talál.
Adatvédelmi tájékoztató
Munkáltatói visszaélés-bejelentői rendszer

Bejelentésre az alábbi csatornákon keresztül van lehetősége:

Személyesen / Levélben:

Deutsche Telekom TSI Hungary Kft.
Compliance Management
1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 36.
E-mail:  Tell-me!

Online bejelentő portál:
https://deutschetelekomitsolutions.whistleblowing.biz/

Deutsche Telekom ITTC Hungary Kft.
Compliance Management
1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 36.
E-mail:  Tell me!

Online bejelentő portál:
https://deutschetelekomitsolutions.whistleblowing.biz/

Online portálon keresztüli bejelentés estén lehetőség van névtelen bejelentés megtételére is.