A legfontosabb tudnivalók

Egy helyen összegyűjtöttük azokat az információkat, amelyeket érdemes tudnod cégünkhöz való jelentkezésed során. Ha bármi egyéb kérdésed van, keress minket elérhetőségeink egyikén.

Gyakori kérdések

Több álláslehetőség is érdekel, elég csak egy pozícióra jelentkeznem?

Érdemes az összes olyan álláslehetőségre jelentkezned, amelyik érdekel. Nekünk is van arról véleményünk, hogy melyik pozícióban éreznéd jól magad, de nem biztos, hogy ugyanúgy látjuk, mint Te. Sőt, az is valószínű, hogy Te látod jól – az interjún erről is beszélhetünk.

Számíthatok-e idegen nyelvi beszélgetésre az interjún?

Igen, attól függően, hogy milyen nyelv szükséges a pozícióhoz. Sok esetben olyan kollégával is találkozol, aki nem is beszél magyarul, és ilyenkor a német, vagy az angol a közös nyelv.

Nem vagyok informatikus, de szeretnék a DT-ITS-nél dolgozni, van esélyem?

Igen, van. Nézz körül a pozíciók között, fogsz találni olyat, amelyikhez nem kell IT végzettség, elég a német nyelvtudás.

Gyakornoki program van a DT-ITS-nél?

Van! Sőt, meglehetősen sikeres. Ezt a szöveget is egy olyan alkalmazott írja, aki gyakornokként kezdett. A nyitott pozíciók között találsz gyakornoki helyeket, és adunk iskolai igazolást is, viszont hosszútávon számítunk Rád.

Milyen feltételeknek kell megfelelnem, hogy gyakornok lehessek?

Nappali tagozatos aktív és passzív hallgatókat várunk gyakornoknak. Az egyéb feltételek a konkrét pozíciótól függenek.

Nem találtam számomra megfelelő pozíciót a meghirdetett állások között... Van értelme önkéntes jelentkezést beadnom, ill. ezt hogyan tehetem meg?

Rengeteg nyitott pozíciónk van, kérünk, hogy nézz körül még egyszer. Konkrét pozíció nélkül nem gyűjtünk jelentkezéseket.

Sikertelenül pályáztam egy pozícióra, jelentkezhetek másik hirdetésre?

Persze! Az, hogy az egyik pozícióval nem találtatok egymásra nem jelenti azt, hogy egyikkel se fogtok.

Felkeltettük az érdeklődésed?

Nézd meg nyitott pozícióinkat!