Technológiai konferencia Budapesten: OpenInfra Day Hungary

2024 05 28

OpenInfra Day Hungary néven egész napos technológiai konferencia érkezik Budapestre, amely a közösség által támogatott OpenInfra Days in Europe 2024 globális sorozatának része.

A rendezvényen betekintést nyújt a legújabb trendekbe a nyílt infrastruktúra, az infrastruktúra mint kód és a felhő megoldások, mint például az Open Cloud Services, Sovereign Cloud Stack, Sunbeam, AWX, AIOps, Kata Containers területén, és lehetőséget teremt a tapasztalatok megosztására igazi szakemberekkel!

Az OpenInfra Day Hungary rendezvényre a belépés ingyenes, azonban az ingyenes belépőjegy megszerzéséhez előzetes regisztráció szükséges, mivel a helyek száma korlátozott.

🕒 Időpont: 2024. június 3. 9:30-16:00 (CEST)
       Regisztráció és érkezés: 9:00-9:30
🗺️ Helyszín: Budapest, Telekom Campus – III. Puskás konferenciaterem
💬 Az esemény nyelve: angol

Néhány részlet a programból…
• Allison Price, az OpenInfra Alapítvány marketing és közösségi alelnöke előadása
• Előadás egy érdekes kérdésről: az AIOps ezüstgolyó vagy gumikacsa?
• Kata-Containers, mint a felhő biztonságának és teljesítményének fokozói
• Egy izgalmas panelbeszélgetés arról, hogy a mesterséges intelligencia hogyan befolyásolja a Cloud Operations és Development területén végzett munkánkat…
…és még sok más izgalmas előadás!

A rendezvény kiváló lehetőség a kapcsolatépítésre is, hiszen az ebédszünetben, a kérdés-válasz szekciókban és a rendezvény végén megoszthatjátok gondolataitokat a szakértőkkel és egymással!

Részletek és a teljes AGENDA az összefoglalóval együtt az OpenInfra Day Hungary weboldalán: https://oideurope2024.openinfra.dev/hungary/ 

Ott találkozunk!