Szakterületek

Cloud Services

Célunk, hogy a nemzetközi ügyfeleink számára a legkorszerűbb informatikai szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, mind német, mind angol nyelven. Elkötelezettek vagyunk abban, hogy a legmagasabb fokú rugalmasságot biztosítsuk egy stabil szervezeti környezetben. E cél elérése érdekében kialakítottunk egy olyan keretrendszert, amely lehetővé teszi…
Tudj meg többet

Digital Enablers

A Digital Enablers egy olyan gyűjtőfogalom amely számos terültet fel le a DT-ITS-nél. A napjainkat meghatározó DevOpst és automatizáció mellett, magába foglalja a szertágazó projekt menedzsment szolgáltatásokat, olyan order menedzsment potfóliót, ami klasszikus tevékenységektől, az SDM támogatáson át a ténylegesen service menedzsmenting terjed.
Tudj meg többet

IT Security

Az IT Security több okból is lenyűgöző terület. Egyrészt mindig új kihívást jelent, hogy lépést tartsunk a folyamatosan jelentkező új fenyegetésekkel. Ez dinamikusan változó munkakörnyezetet, erős csapatszellemet és a folyamatos fejlődés alapvető igényét eredményezi.
Tudj meg többet

Network

Az információ a huszonegyedik század legfontosabb erőforrása és a telekommunikációs hálózatok azok az eszközök, amelyekkel ez az erőforrás elérhető, legyen szó hang- vagy adatátvitelről. Ezért vagyunk különösen büszkék a hálózatok üzemeltetésében végzett munkánkra.
Tudj meg többet