Büszkék vagyunk

Randstad Award 2016Az IT Services Hungary a 8. legvonzóbb vállalat Magyarországon a Randstad hazai munkavállalói körben végzett felmérése szerint.  A tavalyi azonos kutatás alapján 5 helyett lépett előre a cég a rangos listán.

 

 

Harmadik alkalommal  osztották ki Magyarországon a legvonzóbb munkáltatóknak járó kitüntetést. A 2016-os kutatásban globális  szinten több mint 200 ezer Magyarországon több mint 4 ezer  potenciális munkavállaló vett részt. Az adatfelvétel Magyarországon  2015. szeptember és december között, online megkérdezéssel zajlott.

A világ legnagyobb munkáltatói márkakutatásának magyar eredményei szerint a legvonzóbb munkáltatók listája:
1. Audi Hungária
2. Mercedes-Benz
3. Szerencsejáték Zrt.
4. LEGO
5. IBM
6. Samsung Electronics
7. Bosch
8. IT Services Hungary
9. GE General Electric
10. Siemens

A Randstad Award a világ legnagyobb független felmérése a  munkáltatói márkákról, amely a világgazdaság 75 százalékát lefedő  25 ország munkaerőpiacát vizsgálja. A kutatás keretében a  legnagyobb munkaadók és a különböző szektorok megítélése mellett a  munkaerőpiac legfontosabb mozgatórugóit elemzik. Az adatok  gyűjtését és feldolgozását egy független kutatóintézet, a belga ICMA csoport végzi, életkor, nem és régió szerint reprezentatív mintán, a 18-65 éves korosztályban.