VMworld Europe 2012

Helyszín: Barcelona, Fira Barcelona Gran Via a – Északi bejárat
Dátum: 2012. október 9-11.
Stand: B110

A T-Systems az első VMware vCloud adatközpont-szolgáltatásokat nyújtó partner Németországban, és rajta kívül csak egyetlen cég kínál ilyen szolgáltatásokat Európában. Ennek köszönhető, hogy az ICT-szolgáltató Barcelonában az európai VMworld platina fokozatú szponzoraként mutatja be új vCloud megoldását.

A felhő alapú és virtualizációs technológiák európai ki-kicsodája Katalónia fővárosában gyűlik össze október elején. A virtualizációs megoldások világpiaci vezetője, a VMware azért hívta meg partnereit és ügyfeleit az intenzív háromnapos eseményre, hogy megvitassák és megosszák egymás között gondolataikat, ötleteiket. A VMware vCloud adatközpont-szolgáltatások európai piacvezetőjeként a T-Systems is ellátogat a barcelonai rendezvényre, ahol a látogatók többet is megtudhatnak a cég vCloud megoldásáról a B110-es standnál.

Mi teszi különlegessé ezt a megoldást? A megoldás segítségével a cégek gyakorlatilag egyetlen gombnyomással kibővíthetik saját virtualizált informatikai infrastruktúrájukat a felhő erőforrásaival. A T-Systems az új vCloud-kínálatot integrálta saját Dinamikus szolgáltatások családjába, amely a cég átfogó, felhő alapú szolgáltatási portfolióját tartalmazza. Az új kínálattal a T-Systems bebiztosítja pozícióját az ágazati elemzők által a világ legnagyobb és legszélesebb körű felhő alapú számítástechnikai platformjainak tartott szolgáltatások üzemeltetőjeként. A VMware technológia, valamint a Telekom leányvállalatának felhő alapú szolgáltatások terén szerzett tapasztalata és biztonságos, megbízható felhő alapú infrastruktúrája mind előnyt jelent az ügyfelek számára.

A T-Systems felhő-szakértői két előadást tartanak Barcelonában, amelyeken bemutatják, hogy a Deutsche Telekom hogyan fejleszti felhő alapú szolgáltatásainak új generációját, és beszélnek a nagyobb felhő alapú projektekkel kapcsolatos tapasztalataikról:

  • Jürgen Urbanski, a Cloud Architectures & Cloud      Technologies alelnöke és a Deutsche Telekom Cloud Leadership Team tagja      bemutatja majd, hogy miként alakította át a Telekom saját informatikai szolgáltatásait a felhő alapú üzemeltetéshez, felgyorsítva ezzel az innovációs sebességet és piacra juttatás idejét.

Október 10., szerda, 15:30 – 16: 50: Egy CTO nézetei a felhő alapú szolgáltatások nagymértékű átalakításának ösztönzéséről

  • Melih Yener, a T-Systems Enterprise Architecture      igazgatója beszél a felhő alapú szolgáltatásokhoz fűződő újfajta      kockázatokról, valamint arról, hogy mely biztonsági koncepciók nyújtják a      legjobb védelmet. A cégek számára a siker egyik legfőbb kulcsa a felhő alapú szolgáltatások hatékony biztonságmenedzsmentje. Ez a prezentáció megmutatja a cégeknek, hogy miként háríthatják el hatékonyan a felhő alapú szolgáltatásokhoz fűződő kockázatokat end-to-end megközelítés segítségével.

Október 11., csütörtök, 10:30 – 11: 30: End-2-end biztonság a felhőben

A T-Systems standjánál (B110) a szakemberek bemutatják, hogy a T-Systems hogyan kapcsolja be a cégeket a VMware vCloud Adatközpont-szolgáltatások segítségével a „Dinamikus szolgáltatások infrastruktúrához” szolgáltatást tartalmazó felhőbe.

Forrás:www.t-systems.com

Az eredeti cikket itt olvashatod.