Újra itt az IknowIT!

Az IT Services Hungary újra elindította megújult IknowIT elnevezésű online játékát. A www.iknowit.hu címen elérhető játék két fordulós, így az online szakasz után egy személyes döntő alkalmával még inkább bepillantást nyerhetnek a legjobbak az ITSH életébe. A játék során ITSH-s ajándéktárgyakat, önéletrajz és motivációs levél tanácsadást, valamint Apple termékeket lehet nyerni.

 

Az IknowIT online világa az ITSH-t, mint vállalatot, annak hat szakterületét és működését mutatja be. A virtuális valóság játékosai egy kiválasztási napon vesznek részt, ahol megismerkednek a folyamat lépéseivel. Mindeközben tippeket és hasznos információkat sajátítanak el, hogy a valóságban minél eredményesebben szerepelhessenek. Az idei játék alapjaiban, tehát a teljes játékmenetet és vizuális világot tekintve is megújult.  A játék fő színtere az ITSH 3D-ben lemodellezett budapesti székháza, illetve annak különböző irodái és helyszínei, melyek fotó alapon jelennek meg. A játékosoknak ezekre a különböző helyszínekre kell ellátogatniuk, ahol valós ITSH-s kollégákkal és feladatokkal találkoznak. A kalandok során az ITSH HR igazgatója, Mészáros Marian mentorálja a játékosokat, tőle lehet azonnali segítséget kérni.

iknowit_iroda
A kollégákkal folytatott párbeszédek során feladatokat kell megoldani, melyekkel többek között a játékosok szakmai tudása válik mérhetővé. A küldetések mellett mini-gamek is elérhetőek, melyekkel izgalmas és játékos formában lehet az ITSH-val kapcsolatos információkat elsajátítani. Az IknowIT ugyanakkor minden értelemben több mint egy online játék, hiszen a virtuális első fordulót követően egy személyes interjús fordulóra is sor kerül. Ekkor az első szakaszban legjobban teljesítők személyesen is megmutathatják tudásukat, rátermettségüket az ITSH szakemberei előtt. Az élmények mellett a nyeremények is igen vonzóak, a legjobb hat játékos Apple tableteket nyer.

iknowit_hr

A játékosoknak az IknowIT Facebook oldalát is érdemes látogatniuk, hiszen ezen a felületen sok hasznos tanácsot kapnak és értesülnek a játékot érintő legfontosabb információkról.

iknowit_dij