Újabb önkéntes tevékenység Pécsett

2014_07_29_07-17-50Az IT Services Hungary mindig is igyekezett kivenni a részét a társadalmi felelősségvállalásból, ami a vállalat növekedésével folyamatosan egyre nagyobb hangsúlyt kap.

 

 

Az ITSH már részt vett játszóterek felújításban, számos jótékonysági szervezetet támogat, csatlakozott a cipős doboz akcióhoz, valamint kupakgyűjtéshez a beteg gyerekek megsegítése érdekében.

Pécsi kollégáink a hagyományokat folytatva július végén – a Biokom városüzemeltetési céggel együttműködve – Pécs város köztereinek önkéntes szépítésében vettek részt. A feladat ezúttal a tettyei park padjainak évente szükséges felújítása volt, azon belül is a keményfából készült elemek csiszolása, majd bekenése lenolajjal.

Ahhoz, hogy a gyerekek már délután használhassák a csodálatos kilátással bíró területet, reggel 7 órakor kezdődött a munka. A korai óra ellenére sok pécsi kolléga részt vett az önkéntes munkában és szinte minden, Pécsett működő ágazat képviseltette magát. Összesen 27 kolléga, 46 pad és 5 liter lenolaj kellett ahhoz, hogy az összes tettyei pad megszépüljön.

Köszönjük pécsi kollégáinknak az önkéntes munkát, amely segítségével megszépült Pécs eme festői szépségű parkja!

Forrás: ITSH sajtóhírek, 2014. augusztus 6.