Továbbra is T-Systems ügyfél a Shell

2012-12-17_Shell-im[1]A Shell megújította szerződését a T-Systems-zel

 

  • Felhő alapú hosting- és adattárolási szolgáltatások
  • A szerződés megújítása ötről tíz évre terjeszti ki az eredeti megállapodást

A Deutsche Telekom nagyvállalati ügyfél egysége, a T-Systems ma bejelentette, hogy újabb öt évre megújítja üzleti kapcsolatait a Shell-lel, miután a két cég globális hosting- és adattárolási szolgáltatásokról kötött szerződést. A szerződés szerint a T-Systems továbbra is világszerte biztosítja a Shell-nek az adatközpont-infrastruktúrát és az informatikai szolgáltatásokat. A Shell globális dinamikus SAP szolgáltatásokat költöztetett át a felhőbe, és ezzel az üzleti követelményekhez igazította az informatikai és kommunikációs technológiát, fokozta a hatékonyságot és csökkentette a költségeket.

“Boldogok vagyunk, hogy a Shell megújította szerződését a T-Systems-zel. Hálás vagyok a Shell-nek a belénk vetett bizalomért”, mondta Reinhard Clemens, a Deutsche Telekom igazgatósági tagja, a T-Systems vezérigazgatója. “A T-Systems egy igazi nemzetközi szolgáltató, biztonságos felhő alapú informatikai szolgáltatások széles skálájával.” A Deutsche Telekom célja, hogy növekedését a következő néhány év során felhő alapú szolgáltatásokkal erősítse meg. Elemzők szerint a Telekom a céges ügyfelek számára nyújtott menedzselt felhőszolgáltatásokkal a mezőny előtt jár.

A 2008-as szerződés alapján a T-Systems dedikált globális szolgáltató csapatot állított munkába a Shell valamennyi kulcsfontosságú helyszínén, hogy a nap 24 órájában folyamatos, erőteljes informatikai környezetet biztosítsanak. Emellett nagyjából 900 magasan képzett Shell-specialista csatlakozott a T-Systems-hez és járult hozzá a Shell felé tett magas szintű szolgáltatási vállalások teljesítéséhez.

Forrás: T-Systems International, sajtóközlemény, 2012. december 19.