Tisztes helytállás a World Cup United 2016-on

WCU 2016 Competion ITSH

Budapesten rendezték meg a Deutsche Telekom Csoport dolgozóinak a World Cup United 2016 labdarúgó tornát, amire 16 nemzet 23 csapata nevezett. Az IT Services Hungaryt (ITSH) az „ITSHooters Hungary” csapat képviselte. A verseny által a résztvevők szélesíthették nemzetközi kapcsolataikat, személyesen is megismerhették kollégáikat és nem utolsó sorban felejthetetlen élményeket szereztek.

Adorján Gábor beszámolója:
A megnyitóval indult a verseny, ahol megtörténtek csoport sorsolások. Thomas Doll a Ferencváros jelenlegi edzője is beszédet mondott, illetve két nemzetközi (vegyes) csapatnak edzést is tartott, hogy felkészítse őket az eredményes játékra. Szombaton egész nap zajlottak a focimeccsek, amiket 5 méteres kapura és a megszokottnál szélesebb pályán játszottunk.

Mivel a szabályok szerint 2 lánynak mindig a pályán kellett lennie és a torna előtt pár nappal megsérült a kapusunk, azt a taktikát választottuk, hogy lányt állítunk a kapuba és így kihasználjuk, hogy a mezőnyben eggyel több fiú tud játszani mint az ellenfélnél, azaz emberfölényes helyzeteket tudunk teremteni védekezésben és támadásban is. A meccsek csak 10 percesek voltak ezért nagyon fontos volt, hogy mi rúgjuk az első gólt.A taktika bejött, csak 1 meccsen nem tudtunk gólt lőni, sajnos pont a döntőben, ahol a csehek ellen több kapufáig és kihagyott helyzetekig jutottunk. Óriási élmény volt, hogy a döntő előtt a mi csapatunknak szólt a himnusz és a válogatott mellett mi is erősíteni tudtuk a magyar foci tekintélyét. Este a válogatott meccsnézés és szurkolás után a játékosoknak egy levezető party következett, majd vasárnap egy városnézés.

Az ITSHooters csapat minden tagja büszke arra, hogy eredményesen képviselte Magyarországot és az ITSH-t az eseményen! Gratulálunk a kiváló eredményhez!

Csoport:
ITSHooters Hungary – Cmogorski Telekom (Montenegro) 5:0
ITSHooters Hungary –  Detecon (Schweiz)   3:1
ITSHooters Hungary – Team MOOCies (International)   5:0
ITSHooters Hungary – OTE (Greece)    3:0
ITSHooters Hungary – CC United (Romania)   1:1
Kieséses szakasz:
ITSHooters Hungary – T-Systems (Russia)   3:0
ITSHooters Hungary – KC Kosice (Slovakia)   2:0
ITSHooters Hungary – FOD Team (Macedonia)   3:0
Döntő:
ITSHooters Hungary – Lambada T-Mobile (Czech)  0:1