Szerezz gyakornoki állást és egymillió forint ösztöndíjat!

Nemzetközi környezet, jófej munkatársak, rugalmas munkaidő az egyetemi tanulmányok mellett, versenyképes szakmai tapasztalat, fejlődési lehetőség, ösztöndíj és gyakornoki fizetés. Ezt keresed? Akkor jelentkezz gyakornoknak hozzánk!

Te vagy a mi emberünk, ha Pécsen tanulsz, másod- vagy harmadéves alapszakos, nappali tagozatos egyetemista hallgató vagy a PTK-MIK vagy a PTK-KTK karok valamelyikén és érdekel az informatika.
Az E-LIT ösztöndíjprogramunkban valódi szakmai tapasztalatot szerezhetsz Magyarország legnagyobb ICT-munkaadójánál sőt, a gyakornoki időd leteltével akár egy teljes-munkaidős állás is landolhat az öledben. Nálunk módod lesz fejleszteni skilljeidet: idegennyelvtudásod és egyéb készségeidet céges nyelvórák és tréningek keretében formálhatod tökéletessé, de ha mindez nem lenne elég, az órabéres gyakornoki fizetés mellé részletekben egymillió forint ösztöndíjat is kínálunk a tanulmányaid alatt következő formában:

  • ötödik szemeszter: 100.000 Ft
  • hatodik szemeszter: 250.000 Ft
  • hetedik szemeszter: 250.000 Ft
  • nyolcadik szemeszter: 400.000 Ft

A diplomád megszerzése után sem kell aggódnod: egy állásinterjút követően főállású pozíciót ajánlunk számodra. A program részleteiről, illetve a teljesítési feltételekről bővebben itt olvashatsz.
https://www.deutschetelekomitsolutions.hu/a-tudasba-fektetunk/e-lit-tervezd-a-jovod/

És mindez miért éri meg igazán? Erről Schipp Balázs és Gyenes Máté meséltek, akik programunk ösztöndíjasai.

Balázs a PTE Műszaki és Informatikai Karának villamosmérnök-szakos hallgatója. Mindig is érdekelte az információtechnológia, ezért szakosodott beágyazott mikroszámítógépes rendszerek szakirányra. Az ITSH-ról az egyetemem a számítógépes hálózatok óráján hallott, ahol az oktató cégünk munkatársa volt.

„Egy kihelyezett vizsgaalkalommal szerencsém volt megismerkedni az ITSH dolgozóival, ők meséltek az E-LIT ösztöndíjprogramról, ezután jelentkeztem. Február óta pedig már én is itt dolgozom. Legjobban azt szeretem, hogy rugalmas a munkaidőm: hétfőn, kedden és szerdán általában az egyetemen vagyok, csütörtökön és pénteken pedig dolgozom. A barátságos légkör, a szakami kihívások és a kollégák pedig csak még izgalmasabbá teszik a munkát. Itt versenyképes tapasztalatot szerezhetek tanulmányaim mellett.”

Gyenes Máté is a PTE Műszaki és Informatikai Karának tanulója, mérnökinformatikát hallgat. Máté nyáron jelentkezett az ösztöndíjprogramunkba, és már lassan három hónapja az ITSH munkavállalója.

„Fő motivációm az volt, hogy a diploma megszerzése előtt munkatapasztalatot szerezhessek. Bár az ITSH-t már ismertem, de az E-LIT-ről projektmenedzsment órán, illetve az egyetemi szakmai napon hallottam. Nagyon megtetszett, hogy az első félévben csak heti 10 órában van meghatározva a kötelezően ledolgozandó óraszám, és ez majd félévről félévre arányosan növekszik, így az egyetemi tanulmányaimat sem kell elhanyagolnom, de ugyanakkor dolgozni is tudok rugalmas munkaidőben. Az ösztöndíj és az, hogy a diplomám megszerzése után egy teljes-munkaidős állást is kaphatok, már csak bónusz.”

Ha felkeltettük érdeklődésedet, vagy bármi kérdésed lenne programunkról, írj nekünk az alábbi e-mailcímen: FMB-TS-ITSH-HR@t-systems.com

Várjuk jelentkezésedet!