Számítógépeket adományoztunk

Horváth Attila átadja a számítógépeket Varga László Zoltánnak

Vállalatunk tizenöt számítógépet adományozott a Kaffka Margit Általános Iskolának. A gépek a 3-4. osztályos tanulók informatikai oktatását segítik a jövőben.

Az ICT terület legnagyobb magyarországi munkaadójaként az IT Services Hungary hozzá kíván járulni annak a közösségnek az életéhez, melyben élünk és dolgozunk. A nemrég fennállásnak 50. évfordulóját ünneplő budapesti Kaffka Margit Általános Iskola falai között már harmadik osztálytól tanulnak informatikát a diákok. A Nemzetközi Service Desk munkatársainak kezdeményezésére vállaltunk a mai napon tizenöt számítógépet adományozott az intézmény részéré, ágaztunk képviseletében Horváth Attila szolgáltatási egység vezető adta át a gépeket: „Örülök annak, hogy egy olyan iskolának adományozhattuk az eszközöket, ahol szíves fogadtatásra talált. Itt a helyszínen magam is meggyőződhettem arról, hogy adományunk hozzájárul a gyermekek digitális írástudás fejlesztéséhez.”

Hetesi Gábor a Kaffka Margit Általános Iskola informatika tanára és Horváth Attila

„Az iskola 3-4. osztályos tanulói számára berendezett számítástechnika terem ezzel teljesen megújult és immár a legújabb technológiák bemutatásra és használatára is alkalmassá vált.” − mesélte az átadás során Varga László Zoltán, iskolaigazgató. „Nagy szükségünk volt az új eszközökre, hiszen a normatív támogatásból csak a monitorok megvásárlását engedhette meg magának intézményünk. Az adománynak köszönhetően viszont új lendülettel és informatika teremmel indulhatunk az évnek.”