Sokan vagyunk és sokfélék – Marosszéky Péter

Több mint négyezren dolgozunk az ITSH-nál. Mindannyian különbözőek vagyunk, és ezt a sokszínűséget szeretnénk egy kicsit bemutatni számotokra. Több, fogyatékkal élő kollégával készült interjút olvashattok, mesélnek arról, hogy milyen tapasztalataik vannak a munkaerőpiacon, milyen személyes sikereket éltek már meg az ITSH-nál, miért dolgoznak itt szívesen, és hogyan indultak az első napjaik a cégnél.

Marosszéky Péter

Marosszéky Péter közel 6 éve dolgozik a cégnél az EDI-ben, azon belül is a DHL-nek support-ot nyújtó csapat tagja. Az ITSH az első munkahelye, a Balaton mellől költözött Budapestre, amikor sikeres interjút követően felvételt nyert az IT Services Hungary-hez. Péter mozgásában korlátozott, ami egyáltalán nem hátráltatja IT-s feladatainak ellátásában. Szabadidejét szívesen tölti fotózással és főzéssel.

Fel tudod idézni az első munkanapod?
Arra emlékszem, hogy eléggé izgultam, és sikerült is egy kicsit elkésnem – szerencsére ebből nem lett semmilyen probléma. Minden nagyon új volt, mivel nem volt ezelőtt fix munkahelyem, de mondhatni, hogy egész jól vettem az akadályokat.

Mi volt a legnagyobb kihívás számodra az elmúlt közel 6 évben?
Legyőzni a saját kételyeimet, hogy elég jó vagyok-e, helyt tudok-e majd állni? Ez talán kicsit tovább tartott, de szerencsére a vezetőim támogattak és elégedettek voltak, így hát még mindig itt vagyok.

A csapatod segített ezt legyőzni?
Igen, meghallgattak ha problémám volt, és segítettek, hogy be tudjak illeszkedni.

Mit éltél meg legnagyobb sikeredként?
Büszke vagyok arra, hogy itt vagyok majd 6 éve, jelenleg én vagyok a csapat egyik legrégebb óta itt dolgozó tagja. Ennek megfelelően igen sok tudásra és szakmai tapasztalatra tettem szert.

Biztosít számodra az ITSH bármilyen segítséget a munkavégzésedhez?
Szerencsére erre nincs szükség. Érzésem szerint ugyanúgy ellátom a feladataimat, mint bármelyik kollégám. Egy ergonomikus székem van, de igazából ezt sem az állapotom miatt kaptam, hanem örököltem.

Mi az, ami miatt szeretsz a cégnél dolgozni?
Szeretem a munkámat, és változatos az, amit csinálok. Az utóbbi időben újra egyre több feladatot kapunk. Néha az ember bele-belefásul a dolgokba, mivel a napi rutin kicsit fárasztónak tűnhet, de mindig van egy-egy új projekt, amiből rengeteget lehet fejlődni és tanulni, és ez ad egyfajta pluszt, egy újabb kihívást, ami eltér a megszokottaktól.

Mik a jövőbeli terveid?
Ritkán tervezek, általában spontán vagyok, és ha szembejön egy lehetőség, akkor élek vele. Úgy érzem, az ITSH-nál még van számomra perspektíva és jövő, és jól érzem magam a cégnél, úgyhogy egyelőre itt szeretnék maradni.