Megtisztelő díjat kapott a Debreceni Egyetemtől az IT Services Hungary

DTV Chris Wilson Alumni DíjAz egyetem ünnepi szenátusi ülésén adták át az úgynevezett Alumni-díjat. Az elismerést idén az IT Services Hungary Kft. kapta.

A Debreceni Egyetem szenátusa 2015-ben alapította az Alumni-díjat. Ezt olyan cégek, szervezetek kaphatják, amelyek szoros tudományos illetve szakmai kapcsolatot ápolnak az intézménnyel. Segítik az egyetemet céljai elérésében valamint kiemelt foglalkoztatói az itt végzett hallgatóknak.

“A bírálóbizottság egyhangú döntése alapján a DE Alumni-díját illetve a cím használatát 2016-ban az IT Services Hungary Kft. érdemelte ki” – jelentette be Jávor András rektorhelyettes.

Az elismerést a vállalat ügyvezető igazgatója, Chris Wilson vette át. “Nagy megtiszteltetés ez a díj számunkra. Fontos mutató, hogy a nálunk dolgozó munkatársaink 80 százaléka a Debreceni Egyetemen végzett. Az intézménnyel kiváló a kapcsolatunk, a partneri viszony kezdete, 2009 óta” – mondta a cég ügyvezető igazgatója.

Rőfi Mónika, az Alumni központ vezetője szerint jó helyre került a díj. “Az IT Services Hungary Kft. ugyanis évek óta meghatározó, kiemelt partnere az egyetemnek. Nagyon sok hallgatónkat foglalkoztatják, gyakorlóhelyet biztosítanak számukra, közös tanszékek vannak, tehát nagyon sok területen él az együttműködés” – hangsúlyozta Rőfi Mónika.

A kitüntetés birtokában a cég vállalati megjelenéseiben is használhatja a „Debreceni Egyetem Alumni-díj 2016” címet.

Forrás: Dehir.hu, sajtóhírek, 2016. szeptember 13.