Magyar puli kérte meg Zuckerberg kutyusát

Az egyik legszokatlanabb Valentin-napi esemény főszereplője lett egy magyar puli. Floppy ugyanis megkérte a világ leghíresebb pulijának, Mark Zuckerberg Beast nevű kutyusának mancsát.

Nagyot robbant az interneten öt éve, hogy a Facebook alapítójának szívét az egyik legszebb magyar kutyafajta, a puli csábította el. A Zuckerberg család kedvence, a Beast névre keresztelt fehér kutya igazi sztár lett a neten, gazdája pedig előszeretettel dicsekedik a nagyra nőtt jószággal.

Úgy tűnik, nem csak Mark Zuckerberg van oda a kutyusért: a magyar IT Services Hungary-nél egy befogadott fekete puli szeretett bele a facebookos Beastbe. A cég tavaly nyáron egy fekete pulira lett figyelmes az irodaház előtt, a kutyust végül befogadták, a cég hivatalos kis kedvence lett: a Floppy nevet kapta. “Aztán egy napon meglátta a Facebook alapítójának, Mark Zuckerbergnek a fehér puliját egy monitoron, és teljesen megőrült tőle. Egyértelmű volt, hogy Floppy beleszeretett Beastbe.” Miután szerelmesleveleket és fotókat küldött szerelmének, Floppy végül Valentin-napon megkérte Beast mancsát. A mancskérő videóban kutyajelmezbe öltözött énekesek mesélik el Floppy történetét, majd felteszik a nagy kérdést.


Hogy Beast mindenképpen megkapja az üzenetet, a videót a Facebook kaliforniai irodájánál is levetítették, ahol a fehér puli rendszeres vendég. Választ egyelőre még nem kaptak, de ha a videó után sem ugat igent, akkor nem tudjuk mivel lehetne meggyőzni!

Floppy most izgatottan várja Beast reakcióját. Vajon igent fog mondani?

Forrás: Origo, 2017. február 15.