Magasan az ágazati átlag fölött

A PAC RADAR 2012 a T-Systems-t munkahely-menedzsment (workplace management) és transzformációs szolgáltatások egyik vezető szolgáltatójaként rangsorolta Németországban. Az 1,83-as összpontszámmal a T-Systems jóval az ágazati átlag fölött van.

A Pierre Audoin Consultants (PAC) piacelemzői végfelhasználói eszközökre, vállalati szoftverekre, hálózatokra, mobil és egységes kommunikációs, valamint kollaborációs megoldásokra kötött szolgáltatási szerződéseket értékeltek. A kutatás során kizárólag németországi székhellyel rendelkező ügyfelekkel kötött szolgáltatási, és hardver és szoftver szolgáltatási szerződésekre összpontosítottak.

A PAC piaci elemzői a vezető szolgáltatók teljesítményét, kompetenciáját és piaci erejét mérték fel. Az elemzők a kritériumok értékeléséhez személyes nyilatkozatokat, ügyfél-értékeléseket és további PAC becsléseket használtak fel. A vizsgált szempontok alapján 1-5-ös skálán értékelték a szolgáltatásokat, ahol az 1,0 „nagymértékben kielégítő”, az 5,0 pedig „nagymértékben elégtelen”. A PAC által a különböző kritériumokra adott pontszámok 1,0 (lehető legjobb pontszám/„a maga nemében legjobb”) és 6,0 (nem kielégítő/a kritériumokat nem teljesíti) közé estek.

A kiváló szakértelemmel rendelkező T-Systems know-how-ja és minősítései révén különösen jól végzett a munkahely-menedzsment és transzformáció kategóriában, amit szolgáltatásainak, illetve helyi és globális támogatásának érettsége és színvonala követett. A PAC RADAR a cég innovatív erejét, globális erőforrásait, outsourcing terén szerzett tapasztalatát és nagyvállalati fókuszát átlag felettinek ítélte meg. A tanulmány dicsérte még a T-Systems portfolió end-to-end skáláját, valamint a cég előre meghatározott, moduláris szolgáltatási csomagjait, első osztályú referenciáit és az elmúlt három évben felmutatott globális értékesítési trendjét. Az eredményeket a T-Systems erős németországi piaci pozíciója tette teljessé. „Ez a kiváló besorolás nagyon közel helyezi a T-Systems-t a PAC RADAR-nál alkalmazott tipikus radargyűrűk középpontjához” – mondta el Karsten Leclerque, a PAC vezető tanácsadója. „Ez azt jelenti, hogy a T-Systems kínálata és szakértelme a munkahely-menedzsment és transzformáció kategóriában ideálisan megfelelne bármely potenciális ügyfél igényeinek.”

Forrás: T-Systems International