Karrierlehetőséget kínálnak

Otthonosan mozognak az Egeri SZC Remenyik Zsigmond Gimnáziumában az IT Serevices Hungary munkatársai, hiszen már évek óta minden tanévben visszatér a többek között informatikai hálózatok tervezésével, kiépítésével foglalkozó nemzetközi partnerekkel rendelkező cég. A vállalatnál jelenleg két egykori remenyikes diák dolgozik, akik CISCO képzettséggel rendelkeznek.

Szimilkó Tamás az IT Services Hungary csoportvetője elmondta a füzesabonyi középiskola magas szintű szakképzésével nagyon meg vannak elégedve, éppen azért térnek vissza rendszeresen, hogy jelen legyenek az intézmény életében és karrierlehetőséget kínáljanak a jelenlegi diákoknak.

Legalább középfokú angol vagy német nyelvtudással, CISCO, magas szintű hálózatspecifikus tudással rendelkező diákok jelentkezését várják. A csoportvezető hozzátette jó referenciának számít, ha a jelentkező nemcsak kiemelkedő tudással bír, hanem szakmai versenyeken eredményeket is elért. A felvételt nyert kollégák részére biztosított az előmenetel és a magasabb szintű szakmai tudás megszerzése. Ezt támasztotta alá Rostás Benjámin, egykori remenyikes diák beszámolója is, aki szépen halad előre a ranglétrán. 2010-ben végzett a füzesabonyi intézményben, azóta a cégnél dolgozik.

A csoportvezető az előadás végén elmondta, szakmailag felkészültebb és érdeklődőbb diákokkal találkozott az iskolában más intézményekhez képest.

Forrás: Füzes Hírek, 2016. november 18.