Karácsonyi Cipősdoboz Akcióhoz csatlakozott az ITSH

IMG_0072[1]Mennyi szeretet fér egy cipősdobozba?

Erre a kérdésre kerestük közösen a választ több mint egy héten keresztül…

Idén először csatlakozott az IT Services Hungary Kft. a Baptista Szeretetszolgálat közreműködésével megvalósult Cipősdoboz Akcióhoz, hogy ajándékainkkal néhány rászoruló gyermek karácsonyát örömtelivé tegyük. December 17-ig lehetett elhelyezni a munkatársaink által készített és becsomagolt cipősdobozokat debreceni és budapesti telephelyeink recepcióján. Egy hét alatt összesen 230 dobozt gyűjtöttünk össze.

Az ajándékcsomagok „címzettjei” elsősorban a csecsemők és kisgyermekek, valamint a kamaszok. A dobozokba kisautó, baba, képességfejlesztő-, és társasjátékok, iskolában is használható eszközök kerültek, valamint az édességek, játék ékszerek, hajgumik, órák, képeskönyvek sem maradtak ki az ajándékok közül.

Rendkívül jó érzés volt látni, hogy nap mint nap egyre több munkatársunk fordított időt és energiát erre a nemes célra, mert a kevés, amit adni tudunk, sokaknak elég lehet! Ezúton szeretnénk köszönetet mondani mindazoknak, akik ajándékaikkal, cipősdobozaikkal hozzájárultak ahhoz, hogy az idei karácsony azoknak a gyermekeknek is örömteli várakozással és a meglepetés csodájával teljék, akiknek családi körülményei ezt sajnos nem tennék lehetővé.

Forrás: IT Services Hungary Kft.