ITBusiness TOP 25 – a hazai ICT-világ legsikeresebb emberei

IT BusinessKi jut eszébe arra a kérdésre válaszolva, hogy „ki volt az elmúlt egy évben az ICT-világ legsikeresebb embere?” A Top25 egy szavazással egybekötött lista, amelyben a hazai ict-élet legsikeresebb menedzsereit gyűjtik össze évről évre.

Nagy megtiszteltetés, hogy az idei listára Forgács Juditot, az IT Services Hungary ügyvezető és HR igazgatóját is jelölte a szakmai zsűri. Az ITB idén másodszor, a menedzserek által aktívan használt közösségi médiát hívta segítségül a közönség véleményének megismerésére. Az IT Business szeptember 1-én az Budapest Music Centerben tartandó Inside rendezvényének egyik legfontosabb eseménye a legsikeresebb IT-, ICT-menedzserek TOP25-ös listájának kihirdetése lesz. A győztesek sorrendje internetes szavazással és a szakmai zsűri véleménye alapján áll össze.

Szavazni az tud, aki bejelentkezik a FB-accountjával, és like-olta az IT Business oldalt. A szavazás anonim, azonban a voksoláskor bejelölhető, hogy az ismerősök is láthassák a szavazatot. A szavazás ideje alatt egy accountról egy szavazat adható le. Szavazatot e-mailben is fogadnak, a top25@itbusiness.hu címen, egy mailcímről egy szavazat leadására van mód!

Az alábbi linken Ön is dönthet arról, kit tart sikeres ICT-szakembernek az elmúlt 1 év távlatából!
Facebook

Forrás: IT Business, 2015. július 6.