IT Business TOP25 – az ICT-világ legsikeresebb emberei

IT BusinessKi jut eszébe arra a kérdésre válaszolva, hogy „ki volt az elmúlt egy évben az ict-világ legsikeresebb embere?” A TOP25 egy szavazással egybekötött lista, amelyben az IT Business a hazai ict-élet legsikeresebb menedzsereit gyűjti össze évről-évre.

 

A siker mindenki számára szubjektív fogalom. A listára való felkerülésnek tehát nem feltétele, hogy a jelölt rendszeresen szerepeljen különböző médiafelületeket, hatalmas cég első számú vezetője legyen, vagy mesés nyereséget tudjon felmutatni. Ám aki saját területén – bármely vonatkozásban – kiemelkedőt ér el, annak ezen a listán a helye! Ebből fakadóan, hatalmas megtiszteltetésnek tartjuk, hogy idén cégünk, az IT Services Hungary ügyvezető igazgatóját, Bőthe Csabát is esélyesként jelölték a TOP25-ben. Az alábbi linken megtekintheti a további szakmai jelöléseket és szavazhat rájuk:

http://www.itbusiness.hu/Fooldal/esemenyek_rovat/top25_2013/szavazas_2013_

A szakmai zsűri értékelését is figyelembe véve a szavazás végeredményét 2013. szeptember 3-án az INSIDE ITB 2013 gálán hirdetik ki, ahol átadják a győztesnek járó díjat.

Forrás: ITBusiness, sajtóhírek, 2013. július 29.
http://www.itbusiness.hu/Fooldal/esemenyek_rovat/top25_2013/szavazas_2013_