“Innováció a motivációban – a legjobb baranyai munkahely” HR díj az ITSH-nak

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara HR díját idén az IT Services Hungary (ITSH) kapta. Az „Innováció a motivációban – a legjobb baranyai munkahely” díjat először osztják ki, az elismeréssel  az ITSH motivációs eszköz rendszerét, a kollégák folyamatos fejlesztéséért tett lépéseit tüntették ki.

„A munkaerő fejlesztése és megtartása” kategóriában benyújtott pályázat bemutatja a Pécsi Tudományegyetemmel és helyi középiskolákkal való együttműködéseket, és a munkavállalók képzési lehetőségeit. A megtartás oldaláról ismerteti az ITSH “Év Munkavállalója” díjat, és egyéb belső kampányokat, amelyek a munkavállalók fejlődését szolgálják.

A díjat a vállalat a III. Dél-Dunántúli Regionális Humánerőforrás Konferencián vehette át a Pécsi Kereskedelmi Központban. A konferencián a vállalat küldötteinek lehetősége volt arra, hogy a pályázatot bemutassa a szakmai közönségnek. Egyebek mellett a konferencia remek lehetőség a bevált gyakorlatok és innovációk megosztására, és kapcsolatépítésre egyaránt. A konferencia fő témái a teljesítményértékelés, a belső tartalékok feltárása, illetve a legújabb HR-trendek voltak. Az előadásokon kívül a résztvevők egy szakemberek által moderált workshopon keresztül is mélyebb betekintést nyerhettek egy adott témába.

A részletes leírást és programot itt lehet megtekinteni.