Az ITSH-t Magyarország legvonzóbb munkahelyei közé választották

A korábbi évekhez hasonlóan 2019-ben is felmérte a jövő munkavállalóinak munkahelyválasztási preferenciáit a PwC Magyarország. A kutatás eredményei rávilágítottak azokra a munkahelyi kulcstényezőkre, melyek felkelthetik a jelenleg még közép- és felsőfokú tanulmányaikat végzők, valamint a pályakezdők érdeklődését. A 37 ezer főre kiterjedő vizsgálat szerint a 16-28 éves korosztály számára a munkahelyválasztási szempontok között első helyen a rugalmas munkarend és munkaidő áll, melyet az alapbért megelőzve a stabilitás és kiszámíthatóság követ. Az IT-szektorban a távmunka lehetősége is vonzó munkahelyválasztási szempont.

A PwC Magyarország a kérdőív szabadszavas válaszai és jelölései alapján az idei évben tíz iparági kategóriában osztotta ki a 2019 Legvonzóbb Munkahelye Díjat. A felmérés részeként a munkáltatói márkával kapcsolatos brand-hez kötődő percepciókat vizsgálták. A PwC képviseletében a díjakat és okleveleket Lőcsei Tamás vezérigazgató adta át Mészáros Mariannak, az ITSH HR vezetőjének, ünnepélyes keretek között Budapesten.

Az IT Services Hungary ’Shared Service Center’ kategóriában elnyerte a 2019. Legvonzóbb Munkahelye Díj harmadik helyét, ami abból a szempontból is valódi értéket képvisel számunkra, hogy a szavazók nem egy előre megadott listáról választották cégünket, hanem szabadon adták le voksukat ránk. A kutatási eredményeiről bővebb információ az alábbi linken található.