Future Work Festival 2017

Hogyan épül be szinte észrevétlenül és válik mindennapjaink részévé a digitalizáció? Honnan indult és hová tart ez a folyamat? Hogyan lehetsz aktív használója vagy formálója ennek a meghatározó technológiának?

Csatlakozz hozzánk, ismerd meg a legújabb digitális trendeket és sajátítsd el hogyan érdemes a social média profilodat elkészíteni ahhoz, hogy keresett legyél a munkaerőpiacon. Segítségül a helyszínen egy szakember kérésedre a profil fotódat is elkészíti. Sőt, ha vendégünk leszel, lehetőséged lesz egy hovarboardon hazagördülni, amit vendégeink között sorsolunk ki!

Nem kell informatikusnak lenned ahhoz, hogy értsd, használd és fejleszd a digitális megoldásokat! Hogyan támogatja a digitalizáció az egyén fejlődését, miként használd megfelelően a rendelkezésedre álló digitális eszközöket arra, hogy megmutasd magad a munkaerő piacon? Hogyan teheted szakmai profilodat még láthatóbbá és elérhetőbbé a munkáltatók számára?

Ezekre a kérdésekre ad választ az IT Services Hungary által szervezett meetup. Az ITSH 10 éves múltra tekint vissza a magyar informatikai iparágban. 450 munkatárssal kezdett a vállalat, ma 4500-an vannak és 4 nagyvárosban: Budapesten, Debrecenben, Pécsett és Szegeden dolgoznak.

Rádió interjú a meetup-ról Sümegi Zsuzsával, az IT Services Hungary kommunikációs vezetőjével a Trend FM-en:

A meetup programja:
Így jelenj meg a közösségi médiában, hogy rád találjanak

Big picture: Mi is a Social media?

 • Definíció
 • Klasszikus vs közösségi média
 • Számok – melyik platformon, mennyi felhasználó van jelen (fontossági sorrend)
  1 perc a social médiában (rengeteg tartalom/üzenet)
 • Ide vonatkozó trending problémák – üzenetdömping, harc a figyelemért, egyre magasabb ingerküszöb – nehéz kitűnni

Közösségi média és az álláskeresés/recruitment kapcsolata

 • Megfordult a kocka? Ma már a munkaadó keres? Mit lát belőlünk?
 • Érdemes erre felkészülni és rendben tartani digitális lenyomatunkat (passzív álláskeresés)
 • Mely platformok relevánsak? – FB, LinkedIn és szakmánként változó további platformok

Hogyan tűnjünk ki: Personal branding és a közösségi média
Personal branding alapvetések és a social media kapcsolata

 • Digitális eszközök, melyek mindenki számára elérhetőek
 • Tippek és trükkök – megjelenés, porfólió site-ok, eszközök, privacy beállítások

Kiss Barna üzletágvezető (IT Services Hungary Kft.) “Digitalizáció, robotok, exponencialitás – hol lesz az én helyem?” címmel tart előadást.
Amit az IT-ban lehet csinálni, azt mind csinálta már: volt fejlesztő, kereskedelmi bankok és az MNB CIO-ja, valamint outsourcing szolgáltató az EDS-nél és a T-Systemsnél. Hosszabb-rövidebb ideig élt Németországban, Svájcban és Spanyolországban; MBA diplomáját a Buckinghamshire College, Brunel University-n szerezte, innovációban pedig a Harvard Business School-on edződött. Most IT szolgáltatásokért felel a T-Systems nemzetközi ügyfelei számára, ill. fejleszti az IT Services Hungary R&D csapatát.

“Mentsük meg a méheket avagy megrendelte-e a nyomtatóm a festéket saját magának? Az IoT (Internet of Things) hatása a munkára és mindennapjainkra” – erről tart előadást Kónya László üzletágvezető (IT Services Hungary Kft.).
Kolozsvárott a Babes-Bolyai Egyetemen szerzett szoftverfejlesztői és Coventryben a Warwick Business Schoolban MBA oklevelet. Néhány évnyi programozás és adatbázistervezés után rájött hogy a kocka világ helyett a projektmenedzsment, a stratégiai és operatív vezetés sokkal közelebb áll a szívéhez. Az elmúlt 15 évben számos különböző vezetői pozíciót töltött be magyar és nemzetközi informatikai cégekben. Jelenleg a legnagyobb hazai informatikai munkaadónál a felső vezetés részeként felelős a nemzetközi projekteket vezető csapatért és az innovatív Digital Division területért. Érdeklődési területe a technológia hatása az emberiség jövőjére és a harmadik ipari forradalmat jelentő digitalizáció.

“Future of Digital Health” Herenyik Ildikó project manager (IT Services Hungary Kft.) előadásának a címe.
Az egészségügyi informatikai és szoftvertechnológiai innováció a szenvedélye. 2004 óta foglalkozik egészségügyi szoftverfejlesztési projektekkel és innovációs ötletek megvalósításával. 2013-ban részt vet a Szilicium-völgyi Singulary University executive programján, ami még inkább megerősítette elkötelezettségét az említett terület felé. Jelenleg az IT Services Hungary–T-systems International csapatában dolgozik az ICT és Healthcare iparágakban rejlő lehetőségek feltérképezésével, amiben nagy lehetőségeket lát az idősödő társadalmak korában.

Fiatalos, lendületes, dinamikus, stabil -10 megkérdezettből, 8 így jellemezte az IT Services Hungaryt. 31 év az átlagéletkor, egymást támogató, ösztönző csapatmunka jellemzi a vállalati kultúrát. Az ITSH egyik legfontosabb célkitűzése, hogy maximálisan támogassa munkatársai szakmai ambícióit. Számos képzés, fejlődés lehetőség, karrier út érhető el áll az ott dolgozók számára, akik tervekkel és tenni akarással nyitottak a világra.

A Facebook eseményeknél bejelölt visszaigazolás nem egyenlő a jegyvásárlással. A jegy 500 forintba kerül. Jegyvásárlás: https://www.futureworkfestival.hu/reszt-veszek/
Jelentkezz most!

A meetup a Future Work Festival kísérőrendezvénye.