Erik Slooten elnyerte a 2021-es BBJ Év Expat CEO-ja díjat

A DT-ITS CEO-ja a hetedik, aki megkapta a Budapest Business Journal rangos elismerését, olyan vállalatok vezetői után, mint a Bosch a GE vagy a BlackRock.

A Corinthia Hotel Budapestben tartott Top Expat CEO Gálán Erik Slootent választották az Év Expat CEO-jának. A díjra olyan Magyarországon élő és dolgozó külföldi vezetőket jelölnek, akik sokat tettek a magyar gazdaság fejlődéséért és annak nemzetközi elismeréséért.

Erik több mint 3 éve a DT-ITS vezetője, ez idő alatt pedig sikeresen vezényelt le szervezeti átalakulásokat, erősítette a vállalat szerepét a cégcsoporton belül és lehetőségeket teremtett egyre nagyobb hozzáadott értékű feladatok ellátására. Helytállását bizonyítja az is, hogy 2019 nyarán a DT-ITS vezetése mellett egy másik, nemzetközi feladatkört is kapott: , ő lett a Global Delivery Public Cloud Services vezetője.
Az eddig a vállalat élén töltött idejében egy világjárvánnyal is számolnia kellett a szervezetnek, amikhez megfontolt, adatvezérelt és a biztonságot szem előtt tartó döntések kapcsolódtak.

A hozzáértő zsűri a gála kezdete előtt a helyszínen választotta ki a győztest a korábban összeállított shortlistről. A zsűri tagjai a következők voltak: Román Balázs (CEO, BBJ), Lippai-Nagy Írisz (CEO, AmCham Magyarország), Ésik Róbert (CEO, HIPA), Sávos András (Elnök, DUIHK) és a tavalyi díjazott, Melanie Seymour (CEO, BlackRock Budapest).

Erik a köszönőbeszédében a díjat a T-Systems és a Deutsche Telekom összes ügyfelének, Magyarországnak, a feleségének és a csapatának ajánlotta, akik nélkül elmondása szerint sehol sem tartana.

Gratulálunk Eriknek a díjhoz.