Elstartolt az ITSH legújabb kampánya: Ambíció @ITSH

Sikeresen elindult az IT Services Hungary (ITSH) legújabb image kampánya! Újra megtelnek az ITSH telephelyeinek városai ITSH-s plakátokkal, online felületeken és a közösségi médiában is találkozhatnak majd az érdeklődők a vállalat hirdetéseivel. Az aktuális kampány az ambícióra épít: ez az, ami előrevisz minket munkánk során, és ezt keressük leendő kollégáinkban is!

Debrecenben, Pécsett és Szegeden már a helyi tömegközlekedési járatokon is lehet találkozni az ITSH plakátjaival, utcai hirdetéseivel pedig városszerte megtalálhatóak minden ITSH telephelyen, illetve online média felületeken is. Utóbbiak egy microsite-ra irányítanak át, ha egy kis inspirációra volna szükség, a saját célkitűzéseink megfogalmazásához. Az ITSH inspiration board site-on kreatív videók, könyvajánlatok és idézetek teremtenek motiváló közeget ahhoz, hogy merjünk nagyot álmodni. Az oldal folyamatosan frissül, felkerülnek többek között az ITSH-s kollégákkal készült videóinterjúk is, valamint az ITSH karrier portálra is átirányít a site.

Szeretnénk a kampányt közösségi média felületeinkkel is összekapcsolni, így arra buzdítunk mindenkit, hogyha találkoznak egy ITSH plakáttal vagy hirdetésünkkel ellátott busszal, készítsenek közös szelfit vagy egy fotót róla, és töltsétek fel Instagramra #ITSHambition hashtaggel.

Nem titkolt célunk, hogy megmutassuk, hogy az IT Services Hungary egy ambiciózus cég, ambiciózus embereknek!