Bizonyított vezető szerep

Vezető adatközpont-kiszervező és infrastruktúra-közszolgáltató.

A Gartner elemzői nemrégiben tették közzé az európai adatközpont-kiszervezésről és infrastruktúra-közszolgáltatásról szóló Magic Quadrant elemzésüket. A kiadvány a T-Systems-t vezető szolgáltatóként említi.

A T-Systems kiszervezési- és adatközpont-stratégiáját a felhő alapú szolgáltatásokban szerzett többéves tapasztalata alapján fejlesztette tovább. „Portfoliónkat alaposan és széles körűen kibővítettük és pozícionáltuk a piacon, a Deutsche Telekomtól függetlenül és azzal együttműködésben is” – mondta Jürgen Urbanski, a Deutsche Telekom Cloud vezetői csapatának tagja. Az eredmény egy olyan nagy, országos és nemzetközi ügyfelekből álló ügyfélbázis, mint a Shell, a Daimler, a BAT és most legutóbb a BP, amelyeknek mindegyike már megtapasztalta – vagy tervezi kipróbálni – a nagyobb mértékű rugalmasságot informatikai hátterük és költségmegtakarításaik terén.

2012-05-03_Magic-Quadrants_en-im[1]A főtechnológus így folytatta: „Erősségeinket kiszervezési és felhő-szolgáltatóként ügyfeleink visszajelzései tükrözik olyan témák kapcsán, mint a szolgáltatás megbízhatósága, az ügyfél-központúság, adatközpont-összevonási tevékenységek, SLA-menedzsment és hatékony szabványfolyamatok.”

Andreas Burau Senior Analyst Relations Manager úgy érzi, hogy az adatközpont-kiszervezési és infrastruktúra-közszolgáltatás kapcsán készített Magic Quadrant elemzés azt jelenti, hogy „vezetőként a T-Systems nemcsak megérti és kielégíti az ügyfelek igényeit, de azt is tudja, hogy lehet növekedni ezen az igen dinamikus piacon.”

Forrás: www.t-systems.com

Az eredeti cikk itt olvasható.