Az ITSH Start Program keretében szoftverfejlesztő képzés indul az EURO-ban

Euro_Baptista_Kettannyelvu_GimnaziumAz ITSH Start Program keretében a debreceni EURO Baptista Két Tanítási Nyelvű Gimnázium, Szakközépiskola és Szakiskolában 2 éves Szoftverfejlesztő képzést indít az IT Services Hungary támogatásával.

 

 

Az IT Services Hungary (ITSH), Magyarország legnagyobb infokommunikációs munkaadója több éve szoros kapcsolatot ápol oktatási intézményekkel. Az együttműködés új elemeként a vállalat elindította a „ITSH Start Program” elnevezésű programját, melynek célja az informatikai oktatást végző középiskolák támogatása a szaktudással rendelkező munkaerő-utánpótlás biztosítása érdekében. Az érettségizetteknek szóló OKJ-s képzések az ITSH-val együttműködésben valósulnak meg, így a diákok egy népszerű és piacképes szakmát tanulnak, megnövelve ezzel elhelyezkedési esélyeiket.

A Start Program keretében a debreceni EURO Baptista Két Tanítási Nyelvű Gimnázium, Szakközépiskola és Szakiskolában 2 éves Szoftverfejlesztő képzés indul az IT Services Hungary támogatásával. A képzésen tanuló diákjaink sikeres vizsga esetén emelt szintű szakmát és nemzetközi minősítéseket szerezhetnek. A végzést és a sikeres felvételi interjút követően valós karrierlehetőség várja őket az IT Services Hungary-nél!

Az iskola kiemelt figyelmet fordít mind a tehetséges, mind a hátrányos helyzetű tanulók segítésére. Regisztrált tehetségpontként sikerrel pályázott a Nemzeti Tehetség Programban a pedagógusok képzésére (pályázati azonosítók: NTP-HTP-14-0092, NTP-RTP-14-0013).

A képzés nappali tagozaton indul és teljesen ingyenes!
Beiratkozás: 2015. június 25. – 2015. augusztus 31. között.

 

Forrás: Hajdú-Bihari Napló, sajtóhírek, 2015. június 18. (6. oldal)