A munka valós idejű szinkronizálása

Termékfejlesztők a világ minden részén végeznek közös munkát. A Product Lifecycle Management (PLM) lehetővé teszi a valós idejű szinkronizálást. A T-Systems ezt a Siemens PLM Connection 2012 konferencián fogja demonstrálni.

„Valós idejű” közös munka fejlesztési projekteken? Az október 17-e és 19-e között Linzben megrendezendő „PLM Europe – Siemens PLM Connection 2012“ felhasználói konferencia be fogja mutatni, hogy a Siemens High Definition PLM számára mely új megoldások kínálnak egyszerűbben vállalati szintű fejlesztési integrációt. A kongresszus résztvevői a T-Systems standjánál (37-es stand) tudhatják meg, hogy a nemzetközi fejlesztőcsapatok miként szinkronizálhatják munkájukat valós időben.

2012-09-20_PLM-Europel_en-im[1]Átláthatóság szétszórtan dolgozó teamek számára

A T-Systems-t a PLM Europe felhasználói csoport (www.plm-europe.org) hívta meg az eseményen való részvételre. A rendezvény döntéshozók, felhasználók és szolgáltatók számára biztosít fórumot a termékéletciklus-menedzsment aktuális fejleményeinek megvitatására.

A gyártóipar, különösen a járműgyártó szektor folyamatosan szélesíti a termékfejlesztés alapját. Még a legnagyobb vállalatok is alig képesek egymagukban eleget tenni a növekvő piaci és politikai igényeknek. Ahhoz, hogy termékeiket rugalmassá tegyék és segítsék az új fejlesztések megfelelő idejű piacérettségének elérését, sok cég alakított ki fejlesztési partneri kapcsolatokat, és ennek során teljesen új együttműködési modelleket hoztak létre.

Helyes döntések

Ez a gyakorlatban a következőket jelenti: A PLM felelősei heterogén alkalmazások tömkelegével állnak szemben, amelyeket integrálniuk kell. Azoknak, akik arra vállalkoznak, hogy fejlesztési projektek keretein belül a teljes cégen belül véghezviszik ezt az integrációt, egységesített szoftvereszközökre van szükségük, nyitott illesztő felületekkel. Csak így elemezhető valós időben minden fontos termékadat. A fejlesztők pedig gyors döntéseket hozhatnak, amikor az idő sürget. A Siemens High Definition PLM eszköz segítségével elérhető ilyen mértékű integráció.

A felhasználói konferencián a T-Systems szakemberei a High Definition PLM sikeres megvalósítását segítő megoldásokat fognak bemutatni. Kivitelezési, migrációs és konszolidációs projektek segítségével fogják bemutatni, hogy a termékfejlesztők milyen módon érik el a hálózaton át pontosan azokat a kollégákat és információkat, amelyekre az optimális döntéshozatalhoz szükségük van.

Forrás: www.t-systems.com

Az eredeti cikket itt olvashatod.