A GDG DevFest 2017 után visszatért Magyarországra, Budapestre, a Deutsche Telekom IT Solutions támogatásával.

A rendezvény november ötödikén összehozta a fejlesztőket, menedzsereket és előadókat a világ különböző tájairól a virtuális térben. A rendezvény egészét élőben közvetítették a devfest.hu-n és a GDG Facebook oldalán.

A résztvevők számíthattak a már megszokott szakmai színvonalra, különböző Public Cloud & Cloud Native témákra, több mint 20 előadóra, köztük tech evangélistákra, szakértőkre és varázslókra, nemcsak Magyarországról, hanem a világ számos pontjáról.

Meg kell említeni, hogy a szervezés számunkra és a GDG számára is nagy kihívás volt, mivel az idei rendezvényt nem lehetett a megszokott módon lebonyolítani. A járvány világra nehezedő nyomása miatt, meg kellett találnunk annak a módját, hogy a rendezvény ugyanolyan érdekes és izgalmas legyen a közönség számára, mint a korábbi években. Mondhatjuk, hogy ez egész jól sikerült, és hogy megtettünk minden tőlünk telhetőt ebben a nehéz, problémás szituációban is.

November 5-én 10 órakor kezdődött az esemény, több mint 400 résztvevővel, akik nagyon izgatottan várták az online környezetben prezentált előadásokat. Magabiztosan jelenthetjük ki, hogy a rendezvény sikeres volt és a lehető legtöbb résztvevőt hozta össze. Nagyon hálásak vagyunk az érdeklődőknek és az előadóknak is, hiszen az ő szakmai elhivatottságuk nélkül ez nem sikerülhetett volna.

A prezentációk nagy része elérhető a devfest.hu-n, így aki kíváncsi, esetleg lemaradt egy-egy őt érdeklő előadásról, itt a lehetőség: csak kattints a linkre: www.devfest.hu és élvezd!

Reméljük, mindannyian jól éreztétek magatokat és találkozhatunk a következő rendezvényünkön!

Addig is, vigyázzatok magatokra és nemsoká találkozunk.