Visszatekintés az év végi adományozásainkra

A DT-ITS kollégái már számtalanszor bizonyították, ha önkénteskedésről vagy adományozásról van szó, abban az élen járnak. Nem történt ez másként 2021 végén sem. Nézzük meg az év végi adományozás nyerteseit, a Cipősdoboz Akció eredményét, és a vezetőség által megszavazott extra támogatásokat is.

 

Év végi adományozás: 

A DT-ITS CSR stratégiájának fontos része a hagyományos Év végi adományozás, amelyben kollégáinknak is fontos szerep jut, ugyanis ők ajánlhatnak szervezeteket, és azt is ők döntik el, mely alapítványok kapják a pénzösszeget.

Idén rendhagyó módon nem négy, hanem nyolc szervezet sorsáról dönthettek, akik munkájához egyenként 500.000 Ft-tal járultunk hozzá.

A nyertes szervezetek telephelyenként a következők:

Budapest:

Debrecen:

Pécs:

Szeged:

 

Cipősdoboz Akció:

Ismét nagy sikerrel zárult a Cipősdoboz Akció. Kollégáink több mint 200 cipősdobozt ajánlottak fel online, és a fák alá is több tucat általatok összeállított csomag került. Mi biztosak vagyunk benne, hogy ezekkel a felajánlásokkal sok mosolyt csaltak a rászoruló gyerekek arcára, a Magenta Macik pedig jó helyre kerültek.

 

Még több adományozás:

A DT-ITS adományozás tervét alkotja 5 millió forint, amit a vállalat vezetősége az országban történő vészhelyzetben adományozhat oda szervezeteknek. Tavaly ezt a koronavírus-járvány élvonalában harcoló szervezeteknek ajánlottuk fel, idén a vezetőség a következő szervezet segítése mellett döntött, amelyek egyenként 1.250.000 Ft-ot kaptak.

  • Országos Mentőszolgálat Alapítvány
  • Kenézy Kórház Az Egészségért Alapítvány
  • Nevetnikék Alapítvány
  • Korszerű Egészségügyért Alapítvány

Köszönjük a kollégáinknak, hogy velünk adományoztak!