Biztonságos távoli munkavégzés Microsoft Zero Trust alapokon

2021 May 27.
18:00 - 19:00
magyar

A távoli munkavégzés kérdésköre aktuálisabb, mint valaha. A növekvő igények újabb és újabb megoldásokat hívnak életre, mint amilyet a Microsoft Zero Trust portfóliója is kínál.

Ismerjétek meg a biztonságos távoli munkavégzés új szintjét egyenesen a techóriás munkatársaitól május 27-én, a Microsoft Tudás Napok eseménysorozathoz kapcsolódó meetupunkon!

szint: 200-300

Előadók: Bányai Árpád és Kiss Milán, Microsoft

https://www.linkedin.com/in/arpadb/

https://www.linkedin.com/in/mil%C3%A1n-kiss-38b5824b/

Agenda (CEST)

18:00-18:10 Bemutatkozás

18:10-18:40 Prezentációk, demo

18:40-19:00 Q&A

A magyar nyelvű előadás során gyakorlati use case-eken keresztül megnézzük testközelből, hogy a hagyományos VPN-re épülő megoldások mellett vagy helyett milyen fejlett IT biztonsági megoldásokat kínál a Microsoft Zero Trust.

Az előadókról

Bányai Árpád – Microsoft technológiai megoldásszakértő, Cloud Security Architect, CISSP, CEH, Certified Microsoft 365 Enteprise Expert

Árpád 2005-ben kezdett a Microsoftnál biztonsági megoldások terméktámogató mérnökként, majd field engineerként számos nagyvállalti ügyfél biztonsági felméréseit, sérülékenységvizsgálatát, kockázatcsökkentő intézkedéseit és termékbevezetési bevezetési projektjeit vezette, itthon és számos európai országban.

2016 óta a magyarországi Microsoft nagyvállalati üzletágában a biztonsági megoldások tanácsadója és technológiai szakértője.

Kiss Milán – Microsoft Field Engineer, Microsoft Customer Engineer

Milán 2014 óta dolgozik a Microsoft csapatában, eleinte reaktív mérnökként a Core technológiát támogatta, majd Identity / Security témákra váltott és jelenleg is Field Engineerként segíti a nagyvállalatok munkáját.

A részvétel ingyenes.