Olyan Public Cloud szakembert keresünk,
mint Sándor

Sándor nap, mint nap a legújabb technológiákkal dolgozik, legtöbbször olyanokkal, amik épphogy csak piacra kerültek. Munkája során napi kapcsolatban van a fejlesztőkkel és a designerekkel.

Sándor élvezi a Európa egyik legnagyobb ICT szolgáltatójának a stabilitását és a home office kényelmét. Munkája során agilis környezetben dolgozik, és nem áll senki a háta mögött, hogy folyamatosan figyelje, mit és hogyan csinál.

Ha segítségre van szüksége, mindig számíthat a kollégáira. Az elmúlt évben letette a Google Professional Cloud Architect vizsgát és előadott a DevFest Budapesten is. A szokásos meetup-ok során pedig új csúcstechnológiákról tanult világhírű szakemberektől és értékes szakmai kapcsolatokra tett szert.

Sándornak napról napra nő a piaci értéke, hiszen olyan problémákat és feladatokat old meg, amik nagy kihívást jelentenek. Nemrég egy hatalmas német autógyár rendszerét építette fel GCP-re a Google-lel és ezután segített a rendszert egy másik applikációval összekötni, amit ő és a kollégái éppen most költöztetnek a cég saját felületére, az Open Telekom Cloud-ra.

“Nemrég egy hatalmas német autógyár rendszerét építette fel GCP-re”

Szeretünk Sándorral dolgozni, mert folyton a hajtja tudásszomj és folyamatosan fejlődni akar. Boldogan kommunikál az ügyfelekkel és a kollégáival más országokból. Folyékonyan beszél angolul és a német nyelvet is tanulja. Sándor eredményorientált, a DevOps munkafolyamatok mestere és az ITIL-t is megérti. Pythonban és Java-ban programoz, de nincs problémája más nyelvekkel sem. Az agilis módszertanokat is jól kezeli.

Ha te is olyan vagy, mint Sándor, és Magyarország legnagyobb ICT szolgáltatójánál szeretnél dolgozni, kattints, és jelentkezz az alábbi linken!

Mivel fogsz napi szinten foglalkozni?

 • Az érdekelt fél felhőbe vezető jelenlegi útjától függően konzultáció az üzleti és műszaki követelményeik alapján összetett és kihívást jelentő felépítési forgatókönyvekről
 • Részvétel a migrációk tervezésében, a migrációs mérnökök támogatása és a különböző feladatok és csapatok koordinálása a migrációk során
 • Az alkalmazások korszerűsítése „Cloud Native” megközelítéssel PaaS vagy szerver nélküli megoldások használatával
 • Landing zónák megtervezése és érvényesítése
 • Különböző csapatokkal való együttműködés és irányításuk
 • HLD és LLD tervek írása a leendő projektekre
 • A költségoptimalizálás témáinak automatizálása

Milyen készségekre lesz szükséged?

 • Gyakorlati tapasztalat az Azure szolgáltatásokkal (IaaS, PaaS, SaaS stb.)
 • Az alapvető infrastruktúra / Public Cloud elemek mély ismerete: hibrid felhő, hálózatépítés, identitáskezelés, biztonság, adatbázisok (NoSQL), hálózatépítés, operációs rendszerek
 • Erős kommunikációs és prezentációs készség
 • Szkriptelési / programozási háttér (IaC, PowerShell, JSON, YAML)
 • DevOps gondolkodásmód
 • Az ismeretek bemutatása a Proof Of Concepts segítségével, nyilvános eseményeken való prezentálás

Amit kínálunk

Teljes körű biztosítás

Új kollégáinkra első munkanapjuktól kezdve teljes körű munkahelyi élet-és balesetbiztosítást kötünk.

Sportkártya

Akár az első munkanapon igényelhető az AYCM sportpass, amely ingyenesen, havi 8 alkalommal biztosít munkavállalóink számára sportolási lehetőséget.

Fizetett juttatások és bónuszok

A fentieken kívül, pozíciótól függően éves/negyedéves jutalom kerül kifizetésre, továbbá kollégáink projektteljesítési bónuszokban is részesülhetnek.

Cafeteria

A próbaidő után új belépőink jogosultak a Cafeteriára, melynek éves keretösszege bruttó 270 000 Ft (ennek éves keretösszege 3 és 5 év után növekszik).

Továbbképzések és tréningek

Cégünk nagy hangsúlyt fektet a fejlődésre, így minden kollégánknak lehetősége nyílik arra, hogy a legkülönbözőbb tréningeken és képzéseken vegyen részt (vezetői képzések, hard- és soft skill tréningek, nyelvi képzések).

Közösség

Szívesen látjuk minden kollégánkat a vállalati, ágazati és csoportszintű rendezvényeinken (csapatépítők, workshopok, DT-ITS pub, évzáró karácsonyi rendezvény).

Hogyan dolgozhatsz nálunk?

Fontos számunkra, hogy a felvételi folyamat minél zökkenőmentesebb legyen. A teljes folyamat során tartjuk Veled a kapcsolatot, ami általában kb. 3–4 hétig tart attól a pillanattól kezdve, hogy elküldted nekünk a jelentkezésedet, addig amíg megkapod a választ a végső döntésünkkel kapcsolatban.

Jelentkezz

Töltsd ki a jelentkezési lapunkat. Ezután biztos kapsz tőlünk egy e-mailt, függetlenül attól, hogy sikeres volt-e jelentkezésed. Csak a leglényegesebb dolgokat kérjük.

 

Teszt

Szeretnénk többet megtudni rólad és arról, hogy mennyire ismered a területedet. Oldd meg a tesztjeinket (a lehető legjobban/amilyen jól csak tudod), hogy találkozhassunk egy interjú alkalmával.

Interjú

Arra kérünk majd, hogy legalább két interjún vegyél részt, egy angol és egy német nyelvűn. Érkezz felkészülten, tegyél fel kérdéseket és legyél őszinte. Ez a kör arról szól, hogy a lehető legtöbbet megtudjuk rólad, te pedig rólunk.

 

Döntés

Ha tetszik, amit láttál és nekünk, amit hallottunk, akkor hivatalosan is felajánljuk neked a pozíciót.

Jelentkezz a Devops Engineer pozícióra

Felkeltettük az érdeklődésedet? Akkor kattints a linkre,
és tudj meg mindent, amit a pozícióról tudni érdemes! Mi alig várjuk, hogy találkozhassunk!

 
Lehet, hogy csak pár kattintásra vagy attól, hogy megváltoztasd az életed. Izgalmasan hangzik? Akkor tegyél egy próbát!További pozíciók

Nem pont ez a leginkább hozzád illő pozíció? Nézd meg az alábbi álláslehetőségeinket, vagy látogass el karrieroldalunkra!