Olyan Public Cloud szakembert keresünk,
mint Béla.

Béla egyedülálló munkakörnyezetben dolgozik OTC szakemberként. Magyarországon a Public Cloud területen végzi a munkáját, de a már létező Public Cloud platformon a felhasználók alkalmazásait nem ő menedzseli.

Csapatával felhőalapú háttereket telepít és működtet, beleértve a hardvert, a számítógépet, a tárolást, a fizikai hálózatot, a virtualizációt, a felhő infrastruktúra szolgáltatásokat, a platformot, mint szolgáltatási elemeket, például az adatbázis-megoldásokat és a magasabb szintű hozzáadott értékű szolgáltatásokat, például a fejlett adatbázisokat, a big data megoldásokat, a mesterséges intelligenciát és még sok minden mást.

“Ha a gyártási környezetben rosszul alakulnak a dolgok,
Angela Merkel hívhat a telefonon, hogy panaszkodjon.”

A Cloud platformot menedzseli agilis módszertan alapján egy önjáró csapat tagjaként. De vannak további csapatok is, akik a felület különböző komponenseiért felelősek.

Bélának rugalmas a munkaideje és sokat dolgozik otthonról. Belsős és külsős képzések segítségével fejlődik, és a legmodernebb vezető technológiákat tanulmányozza. Kompenzációs csomagja 8,33% éves bónuszt és 270 000 Ft-os cafeteria-t tartalmaz.

Béla munkahelye nagyon büszke a változatos és sokszínű csapataira, amelyeknek tagjai különböző országokból és kontinensekről érkeztek, hogy összefogva érjék el a közös céljukat, a Cloud platform folyamatos fejlesztését.

Ha olyan vagy, mint Béla, és Magyarország legnagyobb ICT szolgáltatójánál szeretnél dolgozni, kattints, és jelentkezz az alábbi linken!

Mivel fogsz napi szinten foglalkozni?

 • A gyakorlatban történő munka a legújabb technológiával
 • A mindennapi műveletek során felmerülő bonyolult problémákat megoldása és megoldásokat megvalósítása a hibák elkerülése érdekében
 • A megfelelő ellenőrzés biztosítása, abban az esetben, ha te vagy egy projekt felelőse
 • Csapatunk szakembereivel és a Deutsche Telekom többi csapatával való együttműködés a nyilvános felhő, a nyílt forráskódú és a biztonsági technológiák témáiban.
 • Szakértőink segítségével történő közös munka, ami által nagyszerű lehetőséged nyílik a kereskedelmi Public Cloud megoldásunk teljes körű megismerésére

Milyen készségekre lesz szükséged?

 • Érdeklődés a felhő technológiák iránt (Public Cloud, OpenStack, Kubernetes, Terraform)
 • A hálózati fogalmak alapvető ismerete
 • Az OpenStack-alapú felhő gyakorlati tapasztalata előny
 • Napi rutin a Linux / Unix parancssor kezelésében
 • Előny az agilis fejlesztési folyamatok jó ismerete
 • Folyékony angol nyelvtudás szóban és írásban
 • Hajlandóság a műszakokban történő munkavégzésre

Amit kínálunk

Teljes körű biztosítás

Új kollégáinkra első munkanapjuktól kezdve teljes körű munkahelyi élet-és balesetbiztosítást kötünk.

Sportkártya

Akár az első munkanapon igényelhető az AYCM sportpass, amely ingyenesen, havi 8 alkalommal biztosít munkavállalóink számára sportolási lehetőséget.

Fizetett juttatások és bónuszok

A fentieken kívül, pozíciótól függően éves/negyedéves jutalom kerül kifizetésre, továbbá kollégáink projektteljesítési bónuszokban is részesülhetnek.

Cafeteria

A próbaidő után új belépőink jogosultak a Cafeteriára, melynek éves keretösszege bruttó 270 000 Ft (ennek éves keretösszege 3 és 5 év után növekszik).

Továbbképzések és tréningek

Cégünk nagy hangsúlyt fektet a fejlődésre, így minden kollégánknak lehetősége nyílik arra, hogy a legkülönbözőbb tréningeken és képzéseken vegyen részt (vezetői képzések, hard- és soft skill tréningek, nyelvi képzések).

Közösség

Szívesen látjuk minden kollégánkat a vállalati, ágazati és csoportszintű rendezvényeinken (csapatépítők, workshopok, DT-ITS pub, évzáró karácsonyi rendezvény).

Hogyan dolgozhatsz nálunk?

Fontos számunkra, hogy a felvételi folyamat minél zökkenőmentesebb legyen. A teljes folyamat során tartjuk Veled a kapcsolatot, ami általában kb. 3–4 hétig tart attól a pillanattól kezdve, hogy elküldted nekünk a jelentkezésedet, addig amíg megkapod a választ a végső döntésünkkel kapcsolatban.

Jelentkezz

Töltsd ki a jelentkezési lapunkat. Ezután biztos kapsz tőlünk egy e-mailt, függetlenül attól, hogy sikeres volt-e jelentkezésed. Csak a leglényegesebb dolgokat kérjük.

 

Teszt

Szeretnénk többet megtudni rólad és arról, hogy mennyire ismered a területedet. Oldd meg a tesztjeinket (a lehető legjobban/amilyen jól csak tudod), hogy találkozhassunk egy interjú alkalmával.

Interjú

Arra kérünk majd, hogy legalább két angol nyelvű interjún vegyél részt. Érkezz felkészülten, tegyél fel kérdéseket és legyél őszinte. Ez a kör arról szól, hogy a lehető legtöbbet megtudjuk rólad, te pedig rólunk.

 

Döntés

Ha tetszik, amit láttál és nekünk, amit hallottunk, akkor hivatalosan is felajánljuk neked a pozíciót.

Jelentkezz a Public Cloud Specialist pozícióra

Felkeltettük az érdeklődésedet? Akkor kattints a linkre,
és tudj meg mindent, amit a pozícióról tudni érdemes! Mi alig várjuk, hogy találkozhassunk!

 
Lehet, hogy csak pár kattintásra vagy attól, hogy megváltoztasd az életed. Izgalmasan hangzik? Akkor tegyél egy próbát!

Nem pont az, amit kerestél? Akkor nézd meg a többi nyitott pozíciónkat is!