Adatvédelmi nyilatkozat

Karrier Aloldal adatvédelmi nyilatkozat
IT Services Hungary Kft.

Cégünk kiemelt figyelmet fordít arra, hogy adatkezelése során az Ön érdekében az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (a továbbiakban: Info.tv.), illetve az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény és az egyéb hatályos adatkezeléssel kapcsolatos jogszabályoknak megfelelően, az adatkezeléshez kapcsolódó fontosabb nemzetközi ajánlásokat is figyelembe véve járjon el.

Az IT Services Hungary Kft. ezúton tájékoztatja a honlapra látogatókat a www.deutschetelekomitsolutions.hu weboldal alatt elérhető Karrier aloldalon általa kezelt személyes adatokról, a személyes adatok kezelése körében követett gyakorlatáról.

Az adatkezelő megnevezése, elérhetősége:
IT Services Hungary Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
Székhely: 1117 Budapest, Infopark, Neumann János u. 1/C.
Adószám: 13869975-2-44
Email: FMB-TS-ITSH-Communication@t-systems.com
Telefon: +36 1 456 54 00
Fax: +36 1 456 54 99

Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-72464/2014

Az adatkezelés jogalapja, meghatározása
A karrier oldalon megvalósuló adatkezelésekre az Info.tv. 5. § (1) bekezdés a) pontja alapján, a felhasználók önkéntes hozzájárulásával kerül sor. A hozzájárulást a felhasználó, a regisztráció során a személyes adatai önkéntes megadásával adja meg.

Kezelt adatok köre, az adatkezelés célja
A felhasználó a „Kapcsolat” menüpont alatt az „Önéletrajz küldése a T-Systems központi rendszerén keresztül itt ” fülre kattintva az IT Services Hungary Kft. karrieroldalára regisztrálhat. A felhasználó a „Bejelentkezés” funkció segítségével az „Új fiók létrehozása” menüpontra kattintva hozhat létre önálló Fiókot, ahol nyomon követheti álláspályázati anyagát vagy e-mail értesítést kaphat az újabb nyitott pozíciókról.

Regisztráció során a következő adatok megadása kötelező:

  • Név
  • Cím (irányítószám, város, utca, házszám, ország)
  • Email cím
  • Telefonszám

Ezután önkéntes alapon további információk is megadhatóak, melyek megadása azonban nem kötelező. Ilyen önkéntesen választható opció, hogy a felhasználó bejelölheti, hogy ha a Deutsche Telekom leányvállalatainál nyitott pozíciókra álláspályázatot hirdetnek, akkor a feltöltött önéletrajza elérhető legyen-e a Deutsche Telekom részére. Ha a felhasználó bejelöli, hogy önéletrajza elérhető legyen a Deutsche Telekom számára, akkor a Deutsche Telekom leányvállalatainál más országban nyitott pozíciót hirdető HR specialistái is el fogják érni a feltöltés alatt lévő önéletrajzot, továbbá a felhasználó ez esetben megjelölheti azt is, hogy földrajzilag hol szeretne dolgozni a Deutsche Telekom leányvállalatait illetően. (nemzetközileg, saját kontinens, saját ország).
Az önéletrajzokat akár a Karrieroldalra történő bejelentkezést követően is meg lehet írni (minimálisan 50 karakter), az erre rendelkezésre álló felületen, illetőleg csatolható önálló file-ként is feltöltésre kerülhet. Ugyanezen a felületen a felhasználó fényképet is feltölthet magáról, ami természetesen nem kötelező.

Az adatkezelés időtartama, az adatok megismerésére jogosultak köre
A karrieroldalra történő feliratkozás, regisztráció során megadott személyes adatok kezelése a regisztráció törléséig tart. A regisztráció törlése a T-Systems International központi rendszerén keresztül lehetséges, az adatkezelőnek e-mailben küldött törlési kérelemmel. Ezen adatok megismerésére kizárólag az IT Services Hungary HR, a jelölt kiválasztásában résztvevő szakmai vezetői és a Kommunikációs osztály erre kijelölt személyei jogosultak, amennyiben a jelölt nem kérte önkéntesen, hogy a Deutsche Telekom leányvállalatainál más országban nyitott pozíciót hirdető HR specialistái is érjék el az önéletrajzát.
A beküldött önéletrajzok a Deutsche Telekom pályázatkezelő rendszerében 24 hónapig kerülnek megőrzésre. Ha a felhasználó által beküldött önéletrajz (mellyel a felhasználó jelzi az adatkezelőnek, hogy az adott meghirdetett állásra pályázik) visszautasításra kerül – interjú előtt vagy után-, akkor az önéletrajz archiválásra kerül, majd 24 hónapig tárolja a rendszer, ezt követően automatikusan törlődik. Ha a felhasználó önéletrajza alapján interjúra hívják be az IT Services Hungary Kft.-hez és az interjút követően a felhasználó alkalmazására is sor kerül, akkor önéletrajza kinyomtatva a személyi mappájába kerül, a rendszerből pedig 24 hónap elteltével automatikusan törlődik. A rendszerből történő törlést az önéletrajzok tekintetében, az első bekezdésben meghatározott módon kérheti a felhasználó.

E-mail címek felhasználása
A pályázatkezelő rendszer a regisztráció után a felhasználók által önkéntesen megadott e-mail címre automatikus levelet küld, valamint a felhasználó kérésére és hozzájárulásával küld hírleveleket is.

További információk
Az IT Services Hungary Kft.-nek a karrieroldallal összefüggő további adatkezelési tevékenységére, a személyes adatok védelme érdekében tett szervezési és technikai intézkedéseire, valamint az érintettek jogaira, azok gyakorlásának módjára és lehetőségeire a honlappal összefüggő további adatkezelési tevékenységet bemutató adatkezelési nyilatkozata irányadó, mely elérhető a következő helyen: www.deutschetelekomitsolutions.hu/adatvedelmi-nyilatkozat