Leggyakoribb kérdések

Hogyan léphetek kapcsolatba a toborzási csapattal?
Kérdés esetén keresd a toborzási csapatot emailben a myhr_recruitment@telekom.com címen.

Több álláslehetőség is érdekel, elég csak egy pozícióra jelentkeznem?
Nem. A karrieroldalon való regisztrációval először létrehozhatsz egy általános jelölti profilt, amit később bármikor hozzárendelhetsz egy konkrét állásajánlathoz. Így csak egyszer kell megadni az adataidat, és feltölteni a mellékleteket ahhoz, hogy később tetszőleges számú jelentkezéshez használd, kényelmessé téve ezzel a jelentkezést.

Számíthatok-e idegen nyelvi beszélgetésre az interjún?
Igen, a legtöbb pozíciónk megköveteli az angol és/vagy a német nyelvtudást.

Nem vagyok informatikus, de szeretnék a DT-ITS-nél dolgozni, van esélyem?
Természetesen. Több olyan pozíciónk van, amelyhez nem szükséges informatikai tanulmányok vagy tapasztalat. Fontos, hogy ezeknél a pozícióknál jó angol és/vagy német nyelvtudással rendelkezz szóban és írásban is.

Gyakornoki program van a DT-ITS-nél?
Gyakornokokat foglalkoztatunk, gyakornoki hónapjaikat igazolni tudjuk mint szakmai gyakorlat. Célunk, hogy a gyakornoki időszaknál jóval hosszabban, évekig tudjunk együttműködni, és akár főállású szerződést is kínálhassunk neked.

Milyen feltételeknek kell megfelelnem, hogy gyakornok lehessek?
Legalább még egy évig aktív vagy passzív nappali tagozatos jogviszonnyal kell rendelkezned az interjún való sikeres szereplés mellett.

Nem találtam számomra megfelelő pozíciót a meghirdetett állások között? Van értelme önkéntes jelentkezést beadnom, ill. ezt hogyan tehetem meg?
Igen. Ehhez kérjük, tedd láthatóvá a profilodat, hogy az országosan vagy nemzetközi szinten is elérhető legyen. Ezt a „Keresési beállítások és adatvédelem” menüpontban tudod beállítani. Várjuk a jelentkezésedet!

Sikertelenül pályáztam egy pozícióra, jelentkezhetek másik hirdetésre?
Természetesen igen, mert a követelmények eltérhetnek az egyes pozícióknál. Az ismételt jelentkezést kényelmesen megteheted a már regisztrált profiloddal.

Az online jelentkezésem során technikai problémába ütközöm, kihez fordulhatok?
Kérdés esetén bátran fordulj hozzánk: myhr_recruitment@telekom.com

Milyen lépésekből áll a kiválasztási folyamat a DT-ITS-nél?
Pályázatod beérkezése után telefonos egyeztetésre számíthatsz egyik toborzónkkal. Ezt követi egy interjú a terület szakmai vezetőjével és a toborzónkkal. Általában két személyes találkozás után születik meg a döntés a további kiválasztási lépésekről. Bizonyos munkakörök esetében szakmai és nyelvi teszt kitöltésére is sor kerül.