Juttatási csomagunk

Banner_kitchen

Tovább az állásajánlatokhoz

Versenyképes alapbér, teljesítményarányos bónusz

Az alapbér mellett működő teljesítményarányos bónuszrendszerünk lényege, hogy kollégáink az egyéni célmeghatározásukban megfogalmazott mutatók teljesítése esetén jutalomban részesülnek. A jutalom mértéke a fizetés bizonyos százaléka, mely mozgó-bérként kerül kifizetésre.

Ingyenes sportolási lehetőség

Budapesten, Debrecenben Pécsett és Szegeden is biztosítjuk munkavállalóinknak az ingyenes sportolási lehetőséget. Helybeli edzőtermekkel kötött együttműködési megállapodásaink révén minden munkatársunk számára adott a lehetőség, hogy szabadidejében kihasználja az itt elérhető, a szerződésben megállapított szolgáltatásokat.

Cafeteria

Az alapbér mellett munkavállalóink éves szinten meghatározott összegű, nem pénzben kifizetett, nettó értékű juttatási csomagra jogosultak, melyet egyéni igényeik és preferenciáik szerint szabadon állíthatnak össze.

Tréningek, továbbképzések

Célunk az, hogy magasan képzett szakemberekkel dolgozzunk, ezért minden munkatársunk számára megteremtjük a lehetőséget, hogy folyamatosan fejlessze magát az informatika, az idegen nyelvek, valamint a munkavégzéshez szükséges készségek területén, ezért rendszeresen szakmai és készségfejlesztő tanfolyamokat szervezünk számukra.

Nyelvtanulási lehetőség

Nagy hangsúlyt fektetünk a nyelvoktatásra, kollégáink cégen belüli képzésre. Nálunk egyéni szintednek megfelelő csoportokban, heti több órában tanulhatsz idegen nyelvet munkaidő előtt vagy után. A tanuláshoz szükséges összes anyagot biztosítjuk számodra.

Céges rendezvények

Cégünk dinamikus növekedésének következtében folyamatosan számos új munkavállaló csatlakozik hozzánk. Arra törekszünk, hogy beilleszkedésüket, a már régi munkatársakkal való megismerkedésüket a formális kereteken kívül is előmozdítsuk, ezért rendszeresen csapatépítő rendezvényeket szervezünk, ahol a kollégák vidám hangulatú közös összejöveteleken ismerkedhetnek egymással.

Tovább az állásajánlatokhoz