241

karrierlehetőség,
Nézd meg nyitott pozícióinkat!

Amit kínálunk

Fejlődés támogató környezetben

Magyarország legnagyobb ICT-munkaadójaként arra törekszünk, hogy kollégáink egy támogató közegben dolgozhassanak, amelyben biztosíthatják folyamatos szakmai fejlődésüket. A célunk, hogy az elégedett és képzett kollégáink segítségével a Deutsche Telekom Ügyfeleinek - Európa legnagyobb vállalatai - megbízható E2E (end-to-end) infokommunikációs partnere legyünk.


DT-ITS Életképek

A felvételi folyamat

Csapattagok mondták rólunk

Felkeltettük az érdeklődésed?

Nézd meg nyitott pozícióinkat!

Állásajánlatok

Gyakori kérdések

Érdemes az összes olyan álláslehetőségre jelentkezned, amelyik érdekel. Nekünk is van arról véleményünk, hogy melyik pozícióban éreznéd jól magad, de nem biztos, hogy ugyanúgy látjuk, mint Te. Sőt, az is valószínű, hogy Te látod jól - az interjún erről is beszélhetünk.
Igen, attól függően, hogy milyen nyelv szükséges a pozícióhoz. Sok esetben olyan kollégával is találkozol, aki nem is beszél magyarul, és ilyenkor a német, vagy az angol a közös nyelv.
Igen, van. Nézz körül a pozíciók között, fogsz találni olyat, amelyikhez nem kell IT végzettség, elég a német nyelvtudás.
Van! Sőt, meglehetősen sikeres. Ezt a szöveget is egy olyan alkalmazott írja, aki gyakornokként kezdett. A nyitott pozíciók között találsz gyakornoki helyeket, és adunk iskolai igazolást is, viszont hosszútávon számítunk Rád.
Nappali tagozatos aktív és passzív hallgatókat várunk gyakornoknak. Az egyéb feltételek a konkrét pozíciótól függenek.
Rengeteg nyitott pozíciónk van, kérünk, hogy nézz körül még egyszer. Konkrét pozíció nélkül nem gyűjtünk jelentkezéseket.
Persze! Az, hogy az egyik pozícióval nem találtatok egymásra nem jelenti azt, hogy egyikkel se fogtok.