Karrier

Banner_karrier

A Deutsche Telekom IT Solutions folyamatosan fejlődik, az elmúlt években megduplázta munkavállalói létszámát: ma országosan több mint 4600 főből álló német és angol nyelvtudással rendelkező informatikai csapatot tudhat magáénak.

A Deutsche Telekom IT Solutions budapesti irodája 2006 óta működik, ezt követte a debreceni telephely egy évvel későbbi átadása. 2012-ben a déli régió felé terjeszkedett, és Pécsen nyitott új irodát.

A DT-ITS hazánk legnagyobb ICT-munkaadója. 2008-ban megkapta az „Az év befektetője” díjat, majd 2015-ben vállalatunk a munkahelyteremtéssel összefüggő regionális fejlesztéseiért ismét elnyerte a Külgazdasági és Külügyminisztérium, valamint a Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA) közös elismerését, az „Év befektetője díjat”. 2014/2015 év hazai győztese (National Champion) az „Employer of the Year” kategóriában cégünk lett. A vállalat 2019-ben elnyerte a Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA) a legjobb oktatási együttműködésért járó díját, valamint a PwC Magyarország független kutatása alapján a legvonzóbb magyarországi munkahelyek közé sorolják, a cég emellett megkapta a legetikusabb multinacionális nagyvállalat címet is.

Értékeink

  • Ügyfélközpontúság
  • Megoldás-orientáltság
  • Értékteremtés
  • Tudás és folyamatos szakmai fejlődés
  • Az új technológiák iránti szenvedély
  • Csapatmunka

Tovább az állásajánlatokhoz

A Deutsche Telekom IT Solutions büszke arra, hogy az AON-Hewitt és az AIESEC Magyarország 2012. évi „Munkáltatói Márka Kutatásának” eredménye alapján az ország legismertebb, és harmadik legvonzóbb munkáltatója az IT iparág iránt érdeklődő, angol és német nyelveket beszélők körében.

Az AON-Hewitt által végzett 2014-es munkáltatói felmérés alapján a vállalat épp a pályakezdők és a már tapasztalattal rendelkező informatikusok körében teljesít a legjobban: számukra ez a cég Magyarország harmadik legvonzóbb munkahelye az iparágban. Ezzel olyan ismert és nagy hazai márkákat előzött meg, mint a MOL, a Suzuki, vagy épp a Magyar Telekom.

A Randstad 2016-os munkavállalói körben végzett felmérése szerint cégünk a nyolcadik legvonzóbb vállalat és a második legvonzóbb munkáltató az IT iparág iránt érdeklődő, angol és német nyelveket beszélők körében Magyarországon. A tavalyi azonos kutatás alapján 5 helyett lépett előre a cég a rangos listán. A 2016-os kutatásban globális szinten több mint 200 ezer, Magyarországon pedig több mint 4 ezer potenciális munkavállaló vett részt.

A Deutsche Telekom IT Solutions a tudásba fektet

A vállalat többrétű továbbképzési lehetőséget nyújt meglévő munkatársainak annak érdekében, hogy megfeleljenek a legmagasabb szintű ügyféligényeknek – mind a gyorsan fejlődő informatikai szakterület, mind a nélkülözhetetlen felsőfokú nyelvismeret tekintetében. A vállalat emellett kiemelt figyelmet fordít a jövő csoportvezetőinek és menedzsereinek képzésére, vezetői képességeik fejlesztésére.

 

Tovább az állásajánlatokhoz