Telephelyeink

A Deutsche Telekom IT Solutions (DT-ITS) ügyfeleit, az elérhető legmodernebb infrastruktúrával felszerelt telephelyről szolgálja ki több mint 4900 fővel. A vállalat legfontosabb értéke a szakértelem és a kiváló, magas szintű német és angol nyelvtudás. A DT-ITS székhelye Budapesten, további három telephelye pedig Debrecenben, Pécsett és Szegeden található.

A DT-ITS a helyi közösségek aktív tagja kíván lenni, ezért is fontos számunkra a helyi közösségek támogatása, valamint kiemelt figyelmet fordítunk az oktatás, az ifjúság és a kultúra támogatására.

 

Útvonaltervezés a DT-ITS telephelyeihez

Budapest

Központunk a Mill Park irodaházban található. A közel 18.000 négyzetméternyi irodai területet rengeteg innovatív építészeti megoldás jellemzi. Az épület szívében egy valódi parkot alakítottunk ki kültéri fitneszeszközökkel, külső tárgyalókkal és pihenőhelyekkel, hogy az itt dolgozó közel 2500 kollégánk nap közben is lazíthasson, feltöltődhessen.

 

Debrecen

A debreceni Tudásparkban található 10.000 négyzetméteres telephelyünkön jelenleg szinte 1600 munkatársunk dolgozik, és kiemelt lehetőséget biztosít a Debrecenben, valamint a környékén élő pályakezdők számára, hogy versenyképes, multinacionális környezetben tegyék próbára a tudásukat, illetve képezzék tovább magukat. Debreceni irodánk a tapasztalt szakmabelieknek pedig új kihívásokat és vonzó karrier utakat kínál.

 

Pécs

Pécsi telephelyünkön jelenleg 600 főt foglalkoztatunk, ahol a Service desk tevékenységek mellett többek között architect feladatokat, hálózat tervezést, IT biztonsági szolgáltatásokat, SAP üzemeltetést és fejlesztést látnak el kollégáink. A pécsi irodánkban a DT Open Telekom Cloud alapú megoldásának üzemeltetését is kiszolgálják, amely speciális Openstack szakértői kompetenciát igényel.

 

Szeged

Jelenleg mintegy 300 fő dolgozik a DT-ITS szegedi telephelyein, több informatikai területen. Szegedi irodáink folyamatosan bővülnek a Szegedi Egyetemen országszerte elismert, magas színvonalú informatikus képzésének köszönhetően, amelynek a DT-ITS évek óta partnere.