Bemutatkozás

A Deutsche Telekom IT Solutions (DT-ITS, korábban IT Services Hungary) a Deutsche Telekom magyarországi leányvállalata. Budapesti, debreceni, pécsi és szegedi szolgáltatóközpontjaink rendszerintegrációs és üzemeltetési területeken szolgálják ki nemzetközi ügyfeleinket, de kínálatunkban többek között az összes, széles körben alkalmazott szoftver- és hardverplatform SAP-rendszer szolgáltatásai, távoli és helyi szerverüzemeltetés, valamint hálózatmenedzselés és hálózatfelügyelet is megtalálható.

A legmodernebb technológiákra épülő termékskálánk többek között az alábbi területeket fedi le:

  • komplex informatikai rendszerek és teljes informatikai infrastruktúrák létrehozása és üzemeltetése;
  • alkalmazási szoftverek, vállalati informatikai biztonsági rendszerek kifejlesztése;
  • informatikai rendszerek felügyelete;
  • informatikai alkalmazások és rendszerek kifejlesztése;
  • koncepciókidolgozás.

Nemzetközi ICT outsourcing

A DT-ITS egyedülálló módon az ICT-szolgáltatás teljes portfólióját nyújtja, a cégcsoport nemzetközi ügyfeleit szolgáljuk ki. Ezek között az ügyfelek között olyan, az Európai Unió gazdaságának élvonalába tartozó cégek szerepelnek, mint például az EADS Group, VW Group, Daimler, TUI Travel, BP, Deutsche Post DHL, Philips és Shell.
ICT-szolgáltatóként átfogó tapasztalatra tettünk szert a nemzetközi outsourcing területén stabil pénzügyi hátterünknek és globális szolgáltatási hálózatunknak köszönhetően.

Magyarország legnagyobb ICT-munkáltatója

A legnagyobb ICT-munkaadó vagyunk Magyarországon. 2008-ban megnyertük az „Az év befektetője” díjat, majd 2015-ben vállalatunk a munkahelyteremtéssel összefüggő regionális fejlesztéseiért ismét elnyerte a Külgazdasági és Külügyminisztérium, valamint a Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA) közös elismerését, az „Év befektetője díjat”. 2014/2015 év hazai győztese (National Champion) az „Employer of the Year” kategóriában cégünk lett. A vállalat 2019-ben elnyerte a Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA) a legjobb oktatási együttműködésért járó díját, valamint a PwC Magyarország független kutatása alapján a legvonzóbb magyarországi munkahelyek közé sorolják, a cég emellett megkapta a legetikusabb multinacionális nagyvállalat címet is.

A tudásba fektetünk

Magyarországon olyan szakképzett és nyelveket beszélő szakemberek vannak, akikkel Európa több országában lévő megrendelőink számára magas színvonalú szolgáltatást tudunk nyújtani, ezért nagy hangsúlyt fektetünk az oktatásra és a munkatársaink szakmai fejlődésére.

A szolgáltató szektorban a minőség, a gyorsaság és gyakorlatilag minden mérhető paraméter alapja az emberi tényező. Nincs ez másképp az informatikai outsourcingban sem. A rendelkezésre állás vagy egy fejlesztés mögött emberi tudást és hozzáállást találunk. Ezért számos különböző továbbképzési lehetőséget biztosítunk munkatársaink számára, hogy a legmagasabb ügyféligényeknek is megfeleljenek – mind a gyorsan fejlődő IT-területeken, mind a munkánkhoz nélkülözhetetlen haladó szintű nyelvtudás terén.