Legyél te
az új igazolásunk!

Gyere a DT-ITS-hez, és kezdj

1 200 000-
1 800 000 Ft

sign-on bónusszal!

Nyitott pozíciók sign-on bónusszal

Mi vár a DT-ITS-nél
a sign-on bónuszon felül?

Legyél te a legújabb igazolásunk és dolgozz egy olyan helyen, ahol a személyes és a szakmai előrelépés mindvégig garantált.

Érdekelnek az új technológiák? Fontos számodra a megoldás-orientáltság és a csapatmunka? Itt lehetőséged lesz még többet elérni, versenyképes fizetés mellett, olyan csapatokban dolgozva, ahol nem csak munkahelyi kapcsolatok, de barátságok is szövődnek.

Teljes körű biztosítás

Új kollégáinkra első munkanapjuktól kezdve teljes körű munkahelyi élet-és balesetbiztosítást kötünk.

Sport támogatás

Akár az első munkanapon igényelhető az AYCM sportpass, amely ingyenesen, havi 8 alkalommal biztosít munkavállalóink számára sportolási lehetőséget.

Fizetett juttatások és bónuszok

A fentieken kívül, pozíciótól függően éves/negyedéves jutalom kerül kifizetésre, továbbá kollégáink projektteljesítési bónuszokban is részesülhetnek.

Cafeteria

A próbaidő után új belépőink jogosultak a Cafeteriára, melynek éves keretösszege bruttó 375 000 Ft (ennek éves keretösszege 3 és 5 év után növekszik).

Továbbképzések és tréningek

Cégünk nagy hangsúlyt fektet a fejlődésre, így minden kollégánknak lehetősége nyílik arra, hogy a legkülönbözőbb tréningeken és képzéseken vegyen részt (vezetői képzések, hard- és soft skill tréningek, nyelvi képzések).

Közösség

Szívesen látjuk minden kollégánkat a vállalati, ágazati és csoportszintű rendezvényeinken (csapatépítők, workshopok, DT-ITS pub, évzáró karácsonyi rendezvény).

Mik a kiválasztási folyamat lépései?

Fontos számunkra, hogy a felvételi folyamat minél zökkenőmentesebb és gyorsabb legyen. A teljes folyamat során tartjuk Veled a kapcsolatot, ami általában kb. 3-4 hétig tart attól a pillanattól kezdve, hogy elküldted nekünk a jelentkezésedet, addig amíg megkapod a választ a végső döntésünkkel kapcsolatban.

Minden újonnan beérkező jelentkezésre 1 héten belül garantáltan visszajelzünk.

Jelentkezz

Töltsd ki a jelentkezési lapunkat. Ezután biztos kapsz tőlünk egy e-mailt, függetlenül attól, hogy sikeres volt-e jelentkezésed. Csak a leglényegesebb dolgokat kérjük.

 

Teszt

Szeretnénk többet megtudni rólad és arról, hogy mennyire ismered a területedet. Oldd meg a tesztjeinket (a lehető legjobban/amilyen jól csak tudod), hogy találkozhassunk egy interjú alkalmával.

Interjú

Arra kérünk majd, hogy legalább két interjún vegyél részt, köztük egy angol vagy német nyelvűn is. Érkezz felkészülten, tegyél fel kérdéseket és legyél őszinte. Ez a kör arról szól, hogy a lehető legtöbbet megtudjuk rólad, te pedig rólunk.

 

Döntés

Ha tetszik, amit láttál és nekünk, amit hallottunk, akkor hivatalosan is felajánljuk neked a pozíciót. Fontos, hogy annak érdekében, hogy a sign-in bónusz a tiéd lehessen, 48 órán belül várjuk a válaszodat a döntéseddel kapcsolatban!