Gyakornoki lehetőségek

Több, mint 200 gyakornok dolgozik nálunk, és szeretnénk, ha Te is csatlakoznál hozzánk! Szakmai tapasztalatot szerezhetsz már az egyetemi éveid alatt is! Érdemes gyakran böngészni a karrieroldalunkat, hiszen a gyakornoki álláshirdetéseinket is folyamatosan frissítjük.

Gyakornoki pozícióink

Miért gyere hozzánk gyakornoknak?

Rugalmas időbeosztás: Tudjuk, hogy számodra első helyen a tanulmányaid állnak, ezért a munkádat ennek megfelelően oszthatod be. Számunkra az a fontos, hogy a munkádat időben és megfelelő minőségben végezd el, nem a fixen ledolgozott órák.

Valós munkatapasztalat: betekintést nyerhetsz egy multinacionális nagyvállalat működésébe, és olyan feladatokban is részt vehetsz, mint teljes állású kollégáid. Gyakornokaink felelősségteljes munkát végeznek és mindig számíthatnak a kollégák segítségére.

Számos karrierlehetőség, akár a diploma után is: Kölcsönös elégedettség esetén gyakornokainkat örömmel vesszük át teljes állásba. Amennyiben cégen belül más terület érdekel, van lehetőség átjelentkezésre is.

Barátságos környezet: Cégen belül mindenki tegeződik, és a belső kommunikációs rendszer segítségével lehetőség van akár ágazatokon átívelő munkakapcsolatok kialakítására is. Munkakörtől függően gyakran van lehetőség más csapatokkal való együttműködésre is. Munkaidőn kívül is várunk a céges rendezvényeken, meetupokon, kötetlenebb eseményeken.

Tréning- és továbbképzési lehetőségek: Gyakornokaink ingyenesen részt vehetnek csoportos nyelvi képzéseken. Ezek minden félévben indulnak, angol és német nyelvből ét alkalommal. Természetesen a szakmai jellegű programokon, találkozókon várunk, illetve számos online elvégezhető tréninghez, tananyaghoz is hozzáférhetsz.

Modern, kényelmes környezet: Mindegyik telephelyünkön figyelünk arra, hogy a munkakörnyezet kényelmes és ergonomikus legyen, felszerelve babzsákfotelekkel, chill- és pihenősarkokkal, ingyenes kávéautomatákkal. Irodaházaink parkos övezetben találhatóak, számos kávézó és étterem közelében.

 

Gyakornoki pozícióink

Kinek a jelentkezését várjuk?

Mivel gyakornokainkat iskolaszövetkezeten keresztül alkalmazzuk, ezért szükséged lesz aktív, nappali hallgatói jogviszonyra (25 éves korig passzív hallgatói jogviszony is elfogadható). Az elvárt munkaórák száma pozíciónként változó, azonban a minimum heti 20 óra szinte minden területünkön elvárt (természetesen rugalmas beosztásban). Mivel anyavállalatunk német és multinacionális környezetben dolgozunk, legalább egy idegen nyelv (angol vagy német) középfokú ismerete elengedhetetlen.

Amennyiben ezeknek a feltételeknek megfelelsz, kérjük, nézd át gyakornoki pozícióinkat: a karrierportálunkon a „trainee” vagy „gyakornok” kulcsszóra keresve megtalálod a nyitott pozíciókat. Kérdéseidet a myhr_recruitment@telekom.com címre várjuk.